Branche-NytYouSee

YouSee og TDC sammenlægning gennemført

 

yousee butikEfter fem måneders intensiv forberedelse er dagen for den store fusion mellem TDC Privat og YouSee endelig kommet. 27. juni er dagen, hvor TDC privat og YouSee samler kræfterne og fødes på ny i ét stærkt YouSee. Det fejres bl.a. med fri data i hele juli til eksisterende mobilkunder.

’TV, bredbånd og mobil til alle – i hele Danmark’. Sådan lyder det, når YouSee fra i dag forklarer danskerne, hvorfor det er helt særligt at være kunde hos det nye YouSee. Fra i dag bliver kunderne præsenteret for et nyt og endnu stærkere YouSee. En vigtig milepæl for TDC Group i forhold til at nå i mål med strategien for 2018 – og en endnu vigtigere milepæl for de mange berørte kunder, der nu kun behøver at handle ét sted for at få hele pakken til husholdningen: mobiltelefoni på Danmarks bedste mobilnet, YouSee TV, lige meget hvor man bor, og selvfølgelig YouSee Bredbånd i hele Danmark.

”Det er en stor dag i dag. Ved at samle kræfterne fra TDC og YouSee har vi nu skabt ét stærkt brand, der samler det bedste, vi har på hylderne, til de danske familier, ét sted. Med ét stærkt YouSee kan vi nu altid tilbyde den bedste forbindelse og de bedste løsninger på adressen, uanset teknologi,” fortæller Jaap Postma, der tiltrådte som ny koncerndirektør for YouSee 10. maj i år, og som skal tegne det nye YouSee fremover.

Forud for den officielle skiftedag i dag er der i løbet af de seneste fem måneder allerede gennemført en række ændringer, der nu giver mulighed for at give endnu bedre kundeoplevelser:

”Vi har taget flere vigtige skridt. Vi har bl.a. tilbudt 150.000 kunder højere bredbåndshastighed via coax-netværket, og vi har i løbet af de seneste syv uger ombygget og rebrandet hele 45 TDC Butikker til de nye YouSee Butikker, som kunderne har taget rigtig godt imod. Derudover har vi gennemført en opgradering af YouSee underholdnings-apps, som alle tidligere TDC-kunder nu er i gang med at blive guidet videre til, så de også kan få glæde af det store underholdningsunivers, som YouSee netop er garant for. Et underholdningsunivers, der er ensartet på tværs af alle tjenester og endnu mere enkelt og intuitivt at anvende,” forklarer Jaap Postma.

Fri data, ny mobilportefølje og en grøn afsender
I løbet af sommeren vil alt det ’gamle” TDC-blå forsvinde på alle platforme til fordel for det nye YouSee-grønne. Det gælder også brugerfladen på tv-boksene, der i løbet af sommeren skifter fra blå til grøn. Flere har allerede oplevet skiftet, og resten følger i de kommende måneder. Og især på mobilsiden er der godt nyt:

”For det første kan vi glæde vores eksisterende kunder med, at de kan se frem til at bruge løs af data i Danmark i juli måned, hvor den sættes fri. Vi vil gerne fejre, at YouSee Mobil nu er den største mobiloperatør på privatmarkedet i Danmark, der kan servicere kunder i hele landet – og selvfølgelig stadig på Danmarks bedste mobilnet. Indhold og underholdning er fortsat en central del af YouSees brand, og musik-streamingtjenesten ’YouSee Musik’ er inkluderet i alle de nye mobilabonnementer, der lanceres i dag,” siger Jaap Postma.

Samtidig understreger YouSee-direktøren, at en ny mobilportefølje, nye grønne farver osv. i øvrigt ikke ændrer på de mange eksisterende kunders produkter, hvis man ikke ønsker det. Det mobilabonnement, som de havde i går, vil de fortsat have i dag – og til den samme pris. Det samme gælder på tv og bredbånd.

”Vi har med vilje gjort det så enkelt som muligt for vores kunder her i overgangen til det nye YouSee. For de flestes vedkommende er det reelt bare et spørgsmål om, at man er gået fra TDC-blåt til YouSee-grønt, at der nu står et andet navn på regningen osv.,” slutter Jaap Postma.

YouSee har i øvrigt sørget for at samle en kundevenlig FAQ, der giver svar på langt de fleste spørgsmål, som kunder måtte have: www.yousee.dk/nyt.

Relaterede artikler

Back to top button