YouSee

YouSee Play lanceres som fremtidens kabel-tv

yousee play René Brøchner
René Brøchner, direktør for YouSee

Under navnet YouSee Play lanceres i dag et nyt underholdningsunivers, der skal føre kabel-tv’ets kunder sikkert over i en on demand-verden med mulighed for tidsforskudt tv.

Tiltaget er et strategisk skridt i et marked, hvor streaming haler ind på det traditionelle flow-tv.

Kabel-tv i gængs forstand handler om at tænde for fjernsynet i stuen og se de programmer, der tilfældigvis rammer skærmen. Men de sidste års streamingbølge har gjort os mere forvænt. Ingen programguide skal diktere, hvad vi skal se hvornår. Derfor er det på tide at redefinere måden, vi ser kabel-tv på, fortæller René Brøchner, direktør for YouSee:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

–  Det handler om at levere kabel-tv’ets indhold på kundernes præmisser. Med YouSee Play er det underordnet, om du står med din smartphone i hånden, sidder med din tablet i skødet eller kigger på den store fladskærm i stuen – du bestemmer selv hvad, hvor og hvornår, du ser fjernsyn. Fuldstændig som på en streamingtjeneste, men hos os får du, udover film og serier, også hele tv-sendefladen med i din private biograf.

Dagens lancering imødekommer to stærke strømninger blandt tidens tv-kunder; fra at se tv på fjernsynet ser vi det nu i højere grad på de mobile platforme. Samtidig bevæger tv-forbruget sig fra det traditionelle flow-tv til on demand, hvor man ser tv, præcis når det passer én. Og vender vi blikket mod USA, er fænomener som cable cutting og cable shaving i fremgang. Kunderne vælger ganske enkelt den traditionelle udgave af tv-kiggeriet helt fra eller skærer antallet af kanaler ned til et minimum og erstatter dem med diverse streamingtjenester.

–  Danmark er ikke USA, men vi genkender tendensen. Især oplever vi, at kunderne skifter til mindre tv-pakker.  Derfor puster vi nu nyt liv i kabel-tv’et og bringer det tilbage til de platforme, hvor kunderne er. Vi tror på tv-sendefladens brede udvalg af skiftende kvalitetsprogrammer – ingen streamingtjeneste kan matche det indhold, siger René Brøchner.

https://youtu.be/PPkxpweKCS4

Fakta om YouSee Play

YouSee Play samler al underholdning ét sted, og gør det tilgængeligt via website og to apps til smartphones, pc’er og tablets:

1.  YouSee Play Tv & Film:

–  Live-tv både ude og hjemme – gør det muligt at tage dit tv med dig overalt

–  Start forfra – gør det muligt at starte udvalgte tv-programmer forfra

–  Tv-arkiv – giver adgang til tidligere sendte udsendelser, så de kan ses, når det lige passer

–  Film og serier, inkl. et omfattende børneunivers

–  Gøres tilgængeligt for bredbåndskunder og tv-kunder med Plus-abonnement

2.  YouSee Play Musik består af:

–  20 millioner musiknumre

–  Premium tjeneste (ingen afbrydelser)

–  Høj lydkvalitet: 320 Kbit/s

–  Integreret i Sonos’ musiksystemer

–  Gøres tilgængeligt for mobilkunder og tv-kunder med Plus-abonnement

For at anvende YouSee Play på en iOS-enhed (iPhone, iPad eller iPod Touch) skal den minimum køre iOS 7.0. En Android-enhed skal minimum køre Android 4.0.2.

 

I samme kategori

Back to top button