YouSee

YouSee på vej med ny tv-boks

YouSee præsenterer tirsdag 25. august en række nyheder herunder at der er en ny tv-boks på vej i starten af 2016.

Den nye boks skulle være klar i løbet af de første måneder af 2016, skriver business.dk, men endnu har vi ikke nærmere detaljer om boksen.

youseeplusboks

YouSee tilbyder pt. en boks produceret af Samsung og denne har en del år på bagen, så mon ikke vi kan forvente en mere moderne og hurtigere tv-boks.

YouSee meldte fornylig at de slukker for de analoge tv-kanaler og i den forbindelse kan en tv boks også blive aktuel for de kunder der ikke ønsker at skifte deres gamle analoge tv ud.

Kilde: business.dk via recordere.dk

I samme kategori

Abonnér
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
25. august 2015 10:44

Den nuværende boks er fra 2008:
http://www.flatpanels.dk/nyhed.php?subaction=showfull&id=1221457388

Forhåbentlig har den kommende boks understøttelse af DVB-C2 og HEVC. Ellers ser det sort ud for en opgradering til disse teknologier, hvis der skal gå 7 år igen før en ny boks lanceres.

Per M
25. august 2015 12:27
Svar til  Anders

HEVC kræver bare at processoren er forberedt på det, så sørger en fremtidig software opdatering for resten. DVB-C2 tror jeg helt ærligt ikke at den leveres med, men måske så med muglighed for udskiftelige tunere som man kender det fra Dreambox, Vu+ etc. Meeen den slags med DVB-C2 og UHD er noget der nok står så langt ude i fremtiden, at Yousee kan finde på at sige, at det så er nemmere at vente og så bare smide en ny boks på markedet når det en gang sker, hvilket nok ikke noget at vi skal regne med sker på denne… Læs mere »

Anders
25. august 2015 12:47
Svar til  Per M

Ib Konrad Jensen, pressechef hos TDC sagde så sent som i sidste uge på Twitter at DVB-C2 er på deres “radar”. Hvis du oprigtig tror at der skal gå 10 år før Ultra HD kommer til traditionel flow-tv, så er det godt nok en sørgelig tankegang. Alle analyser er enige om at overgangen til Ultra HD bliver hurtigere end overgangen til HD. Netflix, Amazon og YouTube kan allerede i dag vise 4k Ultra HD (YouTube kan endda allerede vise 8k Ultra HD). Og de er alle 3 snart klar med HDR. Netflix optog den seneste House of Cards sæson i… Læs mere »

mich
20. september 2015 18:44

Jeg er helt sikker på, at den har DVB-C2, især fordi Yousee har udtalt, at UHD vil blive almindeligt indenfor de næste 7 år

Back to top button