YouSee

YouSee på vej med catch up-funktion

feature_youseeInteressen for at streame tv, når det passer en, er stigende, og specielt det at se et specifikt program, når det passer en. YouSee er i tråd med denne tendens på vej med en catch up-funktion til, så seere kan gå ind og se programmet efter det er blevet vist som det f.eks. kendes fra DR Nu.

“Vores strategiske fokus er at blive ved med at holde kabel-tv-pakker relevante i en tid, hvor streaming vinder frem og vænner danskerne til, at man kan se, hvad man vil, hvor man vil, hvornår man vil”, siger mediedirektør Ulf Lund, TDC til Politiken. 

Via Catch Up tjernesten skal YouSee kunder så kunne gå ind i et kæmpe bibliotek og se tidligere udsendelser på stort set alle kanaler i YouSee’s pakker.

“Udgangspunktet er en boks, hvis man vil have billedet op på sit tv. Ellers er der jo web-tv. Og det er ikke fjernt for os, at man på et tidspunkt kan få mulighed for catch up direkte på computeren”, siger Ulf Lund.

For at YouSee kan få tjenesten op at køre skal der dog først indgås aftaler med de enkelte tv-stationer, YouSee venter at systemet løbes i gang i løbet af efteråret.

Kilde: politiken.dk

I samme kategori

Back to top button