YouSee

YouSee vil også bage – laver bageprogram med tidligere bagedyst deltager

Danskerne elsker Den Store Bagedyst, og nu har YouSee sat tidligere kagedyst-deltager Luna i spidsen for et helt nyt familieprogram til bageentusiaster, Lunas Kage Bage Show.

Omkring en million danskere ser spændt med, når deltagerne i Den Store Bagedyst kæmper om at lave de flotteste og mest fantasifulde kager. Nu har YouSee og Luna Richardt, der var med i sidste års kagedyst, lavet et helt nyt program til de familier, der ikke kan få nok af Den Store Bagedyst.

”Jeg elsker jo alt med kager og synes det er fantastisk, at vi nu kan sende et kageprogram i børnehøjde, hvor man både kan lære mere om bagning og diskutere ugens afsnit af Den Store Bagedyst. Både jeg og børnene er glødende fans af bagning og Den Store Bagedyst. Vi har nu ventet i næsten et helt år siden sidste sæson, og vi glæder os så meget til at følge de nye deltagere,” siger Luna Richardt.

Lunas Kage Bage Show er produceret af YouSee og er et fanprogram, hvor Luna og tre af Danmarks største fans af Den Store Bagedyst – børnene Caysa, Christian og Josefine – hver uge får besøg af en aktuel gæst.

”Vi får besøg af bl.a. Micki Cheng, Bubber og Sebastian Klein, mens vi bager kager i studiet og diskuterer, hvem vi heppede på, da kagen klappede sammen, og hvem der havde pyntet sin kage flottest. Det er ren og skær fandyrkelse om bagning med god stemning og hygge i studiet. Et fint ekstra element er, at man også kan lære mere om bagningens kemi, og jeg er selv ret benovet over de bageeksperimenter, som Josefine laver,” fortæller Luna.

Gå amok i bageprogrammer
Også hos YouSee ser mediedirektør Christian Morgan frem til at give bageglade familier mulighed for at samles om et helt nyt kageprogram.

”Vi vil gerne give vores kunder unikt indhold, og når en million danskere hver uge følger med i Den Store Bagedyst, vil vi gerne give dem endnu mere bagning, pynt og hygge. Med Lunas kageprogram tester vi et helt nyt format, fanprogrammet, hvor deltagerne kan vende ugens afsnit af Den Store Bagedyst med en kendt gæst. Vi har dog også købt en hel masse andre kageprogrammer til vores tv-kunder, bl.a. den amerikanske udgave af bagedysten, The American Baking Competition. Vores kunder kan altså virkelig gå amok i bageprogrammer, og det håber jeg en masse af dem har lyst til,” siger Christian Morgan.

YouSee, der er Danmarks største tv-distributør, meldte i starten af september ud, at de vil tage en mere aktiv rolle i forhold til indhold. Et af de første skridt på denne rejse er et eksklusivt samarbejde mellem YouSee og ChriChriTV, der giver alle YouSees tv-kunder adgang til et helt nyt dansk tv-univers, der byder på livsstils- og rejseprogrammer, men også stærke dokumentarer. Både Lunas Kage Bage Show og ChriChriTV bliver tilgængeligt for alle YouSees tv-kunder via YouSees streamingtjeneste.

Om Lunas Kage Bage Show
Lunas Kage Bage Show udkommer hver lørdag formiddag på YouSee TV og Film (web, app og boks). Det første program havde premiere lørdag d. 7 oktober. Programmet er cirka 14 min. langt – men kan variere i længde. Det er et fanprogram og talkshow til hele familien, der elsker bagning og Den Store Bagedyst.

Udover Lunas Kage Bage Show har YouSee indkøbt en masse udenlandske bageprogrammer til tv-kunderne: Paul Hollywood’s Bread, Planet Cake, Rachel Allen’s Cake Diaries, Sweet Baby James, The American Baking Competition, The Great British Bakeoff, The Hairy Bakers og Cake Boss (TLC). Det er første gang, at Sweet Baby James og The American Baking Competition vises i Danmark.

Kilde: YouSee presse

I samme kategori

Back to top button