Net-TVYouSee

YouSee og Onfone samarbejde giver tv på mobilen

onfone mobil tvLandets hurtigst voksende mobilselskab Onfone lancerer i dag en række nye lavpris-abonnementer, der giver danskerne nye mobile oplevelser. Denne gang med hjælp fra YouSee – landets største udbyder af tv, film og musik.

YouSee og Onfone er fra årsskiftet blevet lagt sammen, og det første konkrete udbytte er en række nye mobilpakker, som præsenteres under det nye slogan ’Mest ud af mobilen’.

”Sammenlægningen med YouSee har gjort det muligt at tilbyde vores kunder en række mobile oplevelser, der betyder, at danskerne kan få endnu mere ud af mobilen. Nu giver vi mulighed for fri musik og tv på farten. Sådanne tjenester er selvfølgelig set før, men det er helt unikt, at et lavprisselskab som os, kan tilbyde dette,” siger direktør Morten Strunge, Onfone.

Morten Strunge tilføjer, at selvom man har droppet det gamle slogan ’Alt inkluderet. Punktum!’, så fastholder man de gamle Onfone værdier.

”Vi vil fortsat levere troværdig og gennemskuelig mobiltelefoni, og vores kunder skal fortsat slippe for høje priser og grimme overraskelser. Det hele skal være let, enkelt og trygt,” siger han.

De nye produkter er lanceret i dag sammen med et helt nyt Onfone univers. Onfone er blevet blåstribet – og refererer således til YouSees velkendte, grønstribede univers. Det er dog stadigvæk Lars Bom – Onfones kendte ansigt – der optræder som frontfigur for selskabet.

Fakta om de nye pakker

Onfone lancerer fire nye mobilpakker, som alle indeholder:

•  Tale

•  Data

•  Fri SMS & MMS

•  Fri Musik – med YouSee’s musiktjeneste (koster ikke datatrafik)

•  Fri Facebook (koster ikke datatrafik)

•  Onfone til Onfone (gratis)

•  Billig udlandstrafik

TV hvis du har kabel-tv hos YouSee

Hvis man har abonnement på kabel-tv hos YouSee, kan man desuden kvit og frit tage sit tv med på mobilen. I alt vil man have adgang til op til 28 tv-kanaler, og abonnementet inkluderer op til en times tv dagligt (koster ikke datatrafik) inden for landets grænser. Ca. 1,2 millioner husstande, svarende til knap halvdelen af alle landets husstande, har kabel-tv fra YouSee.

Du kan afhængigt af din kabel-tv pakke se følgende kanaler

onfone mobil tv kanaler

Kilde: YouSee

I samme kategori

Back to top button