YouSee

YouSee var nede – fejl mere komplex, end først antaget

YouSee er ramt af en login fejl, der påvirker en række af deres tjenester her søndag eftermiddag.

Det betyder blandt andet, at YouSee Humax boksen er nede. YouSee skriver selv, at man med fordel, hvis man har en tv-boks, kan sætte antennekablet direkte op i sit tv og lave en kanalsøgning. Dette skulle gerne give dig dine tv-kanaler tilbage på tv’et. At YouSee boksen er så meget koblet til nettet, gør den således mere sårbar for nedbrud.

YouSee har endnu ikke meldt nogen tidshorisont ud for fejlrettelse her søndag kl. 16:30.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vi har desværre ikke noget nyt at melde, i forhold til tidshorisonten, men vores teknikere arbejder fortsat på højtryk, for at få rettet fejlen.

Vi er rigtig ked af, at fejlretningen trækker ud, men vi gør alt hvad vi kan, for at du igen kan få lov til at logge ind på hjemmesiden, i vores apps og bruge dine tv-boks, lyder beskeden.

Her ved 19 tiden lyder opdateringen

Vi arbejder stadig intenst på at få rettet fejlen, men den er desværre meget mere komplex, end først antaget 1f641 

Fejlen betyder også, at du kan opleve ikke at have nogen internetforbindelse. Ingen ord kan beskrive hvor ked af det vi er, for det sidste vi har lyst til, er at ødelægge jeres søndag aften her midt i julen. 

Update mandag 18/12 09:00

Fejlen er udbedret og YouSee kører igen tidligt mandag morgen. Det har ved nærmere undersøgelse vist sig, at afbrydelsen skyldtes fejl i teknisk udstyr på grund af en hardware-fejl hos YouSee og ikke et et kabel der har været overgravet.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button