YouSee mistede 18.000 tv-kunder i første kvartal af 2018

| torsdag 03. maj, 2018 08:26 | 8 Kommentarer
yousee logo 2015

TDC Group har offentliggjort regnskab for 2018’s første kvartal. Her omsatte selskabet for 5,1 mia. kr., mens indtjeningen (EBITDA) lød på 2,1 mia. kr.

Den organiske indtjening er i vækst og stiger 1,1 pct. i forhold til samme periode året før. I Danmark udvikler indtjeningen sig endnu bedre med hele 2,7 pct. i organisk vækst. Dette er den højeste vækst siden 2010.

– Vi har siden lanceringen af vores strategi for to år siden arbejdet hen imod at vende udviklingen og skabe vækst i vores forretning i 2018. Regnskabet bekræfter, at vi når målet i år. Der er fra alle medarbejdere lagt en meget stor indsats i at nå hertil, og vi står dermed med et markant stærkere TDC Group end for to år siden, fortæller TDC Groups koncernchef, Pernille Erenbjerg.

De forbedrede finansielle resultater er en konsekvens af eksekveringen af en lang række strukturelle og strategiske tiltag siden 2016, herunder sammenlægningen af brands og it-systemer, udrulning af højhastighedsbredbånd til halvdelen af danske hjem, et gennemgribende digitaliseringsprogram, fleksible tv-løsninger og udvikling af eget indhold.

Her på DIGITALT.TV følger vi særligt med i de tv relaterede tal i forhold til YouSee. Her må YouSee igen notere sig et fald i antallet af tv-kunder fra 1.299.000 til 1.281.000. Antallet af kunder med YouSee tv-boks er steget lidt i kvartalet og ligger nu på 34,1%

For første gang længe, så er der færre kunder, der nøjes med den mindste tv-pakke, hvilket kan ses som et tegn på at YouSee’s bland selv tv og streaming har gjort en forskel.

 

 

Kilde: YouSee
Del på:

Gemt under:: YouSee, Branche-Nyt

8
Kommentarer

Please Login to comment
4 Kommentar tråde
4 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
JesperJesper

Jeg tror at det er en forhastet antagelse at se noget positivt for Yousee, i at der er en lavere andel af kunder med grundpakken.
Det kan også være et tegn på at de kunder der har grundpakken (og ofte er besparende anlagt), ender med at opsige deres Yousee abonnement helt, da de kan få en billigere løsning, eller mere for pengene, andetsteds.

Per M

Mja nu samarbejder el selskaberne rundt omkring i landet jo også med Waoo og man kan jo se rundt omkring i landet pt, at de er godt i gang med at lægge fiber i jorden flere steder.
Så det er nok både TV og internet der bliver droppet hos Yousee, til fordel for at få fiber med både internet og TV fra Waoo igennem deres lokale el selskab.

mich

Men nu er det ikke så nemt at skifte fra Yousee til f.eks. Waoo idet der skal etableres et helt nyt netvækt i kældrene, når vi taler f.eks. ejendomme i byerne

Haller

Tja. Det er uden tvivl nemt at lokke kunder med gratis installation af fiber, der ellers vil koste 50.000 kr. at få installeret.
Men er folk bare lidt snedige finder de hurtigt ud af at fiber er meget dyrere end TDC kobber telefonkabel. også så snart bindingsperioden er overstået skifter de væk fra fiber. Så er huset “gratis” blevet 50.000 kr. mere værd.

C. Johansen

Det, som virker voldsomt irriterende hos You-See, er uden tvivl, at man ALTID via et djævelsk udtænkt system ender med at skulle betale for andet og mere end man egentlig ønsker at få.
Hvad laver fx Comedy Central i grundpakken?
Hvorfor ligger TV2 Sport – Danmarks mest sete sportskanal – i fuldpakken?
Hvorfor er det pludselig nødvendigt med You-See’s nye boks, hvis man vil se VM i fodbold på Tv2’s nye UHD-kanal?
Ja, vi kender alle svaret, men den arrogance, som You-See derved udviser over for kunderne, vil helt berettiget føre til forsat kundeflugt.

miri

Når andelen af kunder med kun grundpakken ved udgangen af 1. kvt. var faldet i forhold til foregående kvt., så skyldes det måske, at Yousee i marts tilbød visse/alle(?) med grundpakken 1 måned gratis med Bland Selv 10! Men det faktum glemte de måske at få med i regnskabet…..?

mich

Det fik jeg da ikke, og jeg har endda den nye TV boks, heller ikke datteren

C. Johansen

For et par måneder siden fik jeg skam tilbudt en gratis “premierefilm” fra You-See. Det var “Den bedste mand”, som jeg på det tidspunkt ikke havde set. Da der i mit tv var en You-See app, var det jo fint. Nåh ja, nu er det jo You-See, så da jeg forsøgte at afspille filmen, var beskeden: Kan ikke åbne filen. Prøv igen senere. Det er nok ikke nødvendigt at fortælle, at jeg aldrig fik den “gratis” film at se. For et par dage siden opdagede jeg så, at You-See app’en ikke længere kan anvendes. Nu er der så igen kommet… Læs mere »