YouSeeBranche-Nyt

YouSee mistede 18.000 tv-kunder i første kvartal af 2018

TDC Group har offentliggjort regnskab for 2018’s første kvartal. Her omsatte selskabet for 5,1 mia. kr., mens indtjeningen (EBITDA) lød på 2,1 mia. kr.

Den organiske indtjening er i vækst og stiger 1,1 pct. i forhold til samme periode året før. I Danmark udvikler indtjeningen sig endnu bedre med hele 2,7 pct. i organisk vækst. Dette er den højeste vækst siden 2010.

– Vi har siden lanceringen af vores strategi for to år siden arbejdet hen imod at vende udviklingen og skabe vækst i vores forretning i 2018. Regnskabet bekræfter, at vi når målet i år. Der er fra alle medarbejdere lagt en meget stor indsats i at nå hertil, og vi står dermed med et markant stærkere TDC Group end for to år siden, fortæller TDC Groups koncernchef, Pernille Erenbjerg.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De forbedrede finansielle resultater er en konsekvens af eksekveringen af en lang række strukturelle og strategiske tiltag siden 2016, herunder sammenlægningen af brands og it-systemer, udrulning af højhastighedsbredbånd til halvdelen af danske hjem, et gennemgribende digitaliseringsprogram, fleksible tv-løsninger og udvikling af eget indhold.

Her på DIGITALT.TV følger vi særligt med i de tv relaterede tal i forhold til YouSee. Her må YouSee igen notere sig et fald i antallet af tv-kunder fra 1.299.000 til 1.281.000. Antallet af kunder med YouSee tv-boks er steget lidt i kvartalet og ligger nu på 34,1%

For første gang længe, så er der færre kunder, der nøjes med den mindste tv-pakke, hvilket kan ses som et tegn på at YouSee’s bland selv tv og streaming har gjort en forskel.

Kilde: YouSee

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button