YouSee

YouSee lover topmoderne tv-boks er på vej

Den nye YouSee tv-boks, som lanceres i det nye år, skal være med til at holde på kunderne. Dermed må man sige, at YouSee har store forventninger til den nye boks som koncerndirektør i privatforretningen i TDC, Johan Brammer, kalder topmoderne.

Han vil ikke afsløre om boksen skal sælges, udlejes eller foræres til Yousee-kunderne.

Der spekuleres i at boksens software kommer til at ligne TDC’s norske opkøb tv-udbyderen GET, der har haft succes med en brugervenlig boks der også har Netflix mulighed.

Den noget aldrende YouSee boks får snart en mere moderne efterfølger
Den noget aldrende YouSee boks får snart en mere moderne efterfølger

Kilde: Børsen via Mediawatch.dk

I samme kategori

Abonnér
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
mich
21. september 2015 11:21

Spændende om den skulle have ny / fremtidens teknik indbygget, som f.eks. dvb-c2 ?

Preben Pedersen
21. september 2015 12:29
Svar til  mich

Næ – tror det ikke, hvis man kigger på det som bliver omtalt på konferencer i udlandet – så er DVB-C2, nok overhalet af IP-TV på Coax net.

mich
21. september 2015 12:57

Det ville betyde en boks til hvert TV, i stedet for et kort til hvert TV, et kæmpe tilbageskridt

Anders
21. september 2015 13:26

De kunne også beholde DVB-C, men skifte MPEG-4 ud med HEVC. Det vil stadig give plads til Ultra HD kanaler, og der er langt flere produkter med HEVC end med DVB-C2.

mich
21. september 2015 14:59
Svar til  Anders

Men ingen tvivl om at de er nød til fornyelse, hvos boksen skal leve de næste 8 år -:)

Men hvor mange har hevc?

Desuden er jeg helt sikker på at dvb-c hurtigt bredes ud, hvis boksen får det

Anders
21. september 2015 15:40
Svar til  mich

De skal uden tvivl tænke langsigtet når de skal lancere en ny tv-boks. YouSee har bare desværre for vane at tænke for meget på de kunder som ikke køber nyt tv før deres gamle brænder sammen. Men, de har trods alt slukket for MPEG-2, og snart også for det analoge signal. Det giver plads til en del. Så opgraderer de næste år bredbåndet fra DOCSIS 3.0 til DOCSIS 3.1, hvilket kræver et nyt modem. Det er mere bredbånd på samme plads. En søgning på hifipriser.dk med “DVB-C2” giver 9 fjernsyn, med det billigste på 5200 kr. En søgning med “HEVC”… Læs mere »

Per M
23. september 2015 12:58
Svar til  Anders

At brutalt pensionere MPEG-4 og hoppe direkte over på HEVC, er da kun hvis Yousee er interesserede i at deres kundeflugt vitterlig skal eksplodere. Man kan godt påregne at 99.99% af Yousee’s kunder over hovedet ikke har et TV eller en digital boks der understytter HEVC og at de ikke agter at investere i en sådan kompatibel modtager foreløbig, fordi økonomi kommer i første række hos disse kunder. Så er det billigere at sige farvel til Yousee og goddag til en anden udbyder, der fortsat leverer TV signaler i MPEG-4. Jeg skred da også fra Yousee hvis de pludselig fik… Læs mere »

mich
23. september 2015 16:07
Svar til  Per M

Der vil vel også være en overgangs periode, hvor dagens teknik DVB-C MPEG4 kører psralelt med ny teknologi

Anders
23. september 2015 16:35
Svar til  Per M

Per M: Jeg skrev at jeg personligt håber at samtlige udbydere skifter på samme tid. Lidt ala analog-til-digital skiftet. Så er der ikke kundeflugt hos YouSee da skiftet vil gælde for alle. Der vil altid være nogle som brokker sig over et teknologi skifte. Der er også folk på YouSee’s facebook der brokker sig over deres kommende analoge sluk i februar 2016, på trods af at YouSee kunne have slukket det tilbage i 2009 da DR/TV 2 slukkede deres. At du og andre har købt et “nyt” tv uden kommende standarder skal ikke gå ud over alle andre. (“et par… Læs mere »

Vilhelm
24. september 2015 10:07

Der kan vel ikke være tvivl om at den nye boks har indbygget harddisk, selv om det ikke nævnes?

martin
26. september 2015 14:21

Jeg har droppet YouSee boksen af denne eneste grund: Den er ALT for stor til min stue. Spørgsmålet må også være om tiden ikke er ved at være udløbet for denne form for set-top-boks? En set-top-boks fra YouSee burde være en, som man kobler på sit bredbånd samt YouSee-antennestik. Herefter vil andre enheder kunne tilgå set-top-boksen via apps. Der kunne så være apps til de platforme, som folk bruger. Eks. Apple TV, Android TV, og så videre. YouSee og de andre bør ikke satse på at få kunderne ind på deres platform. De bør i stedet bruge deres energi på,… Læs mere »

Back to top button