[responsive_menu_pro]

YouSee lover skærpet kundefokus

| tirsdag 11. okt, 2016 08:53 | 2 Kommentarer

Hos YouSee lukker man nu ned for salgsafdelingen i Aarhus for i stedet at flytte endnu flere kræfter over i kundeservice. Det betegnes som et naturligt skridt videre i den igangværende proces, hvor fokus i langt højere grad rettes mod de mange eksisterende kunder i YouSee. Frem for at fokusere på at skaffe nye kunder i butikken skal de kunder, der allerede er i butikken, omfavnes endnu mere og mærke, at de er de vigtigste.

YouSee og TDC Privat blev i slutningen af juni i år samlet i ét YouSee. Hele ideen med den manøvre er blandt andet at sikre en bedre kundeoplevelse ved at gøre det mere enkelt at være kunde. Det er ikke noget, man gør med et enkelt trylleslag, og man er stadig i en overgangsperiode, hvor kundeservicemedarbejdere har skullet lære nye it-systemer og produkter at kende, og det har lagt et ekstra tryk på kundeservice generelt, og flere kunder har oplevet ikke at få den service, de har krav på. Derfor er det ekstra vigtigt at få kanaliseret endnu flere kræfter til kundeservice.

”Vi vil bruge pengene der, hvor vi mener, de gør mest gavn – nemlig på vores eksisterende kunder. Det er en proces, der allerede er i gang, og som vi nu tager videre,” fortæller Jaap Postma, koncerndirektør for YouSee.

Mere konkret betyder det, at salgsafdelingen på Sletvej i Aarhus bliver helt nedlagt. De berørte medarbejdere vil til gengæld blive tilbudt muligheden for at rykke over på kundeservicesiden og i stedet bruge deres kompetencer der, hvor YouSee ønsker at øge indsatsen yderligere.

”Vi har løbende investeret i vores kundeservice og har alene i år ansat mere end 200 medarbejdere i vores kundecentre, ligesom vi i august åbnede et helt nyt center i Kolding,” siger Jaap Postma.

Kilde: YouSee

Del på:

Gemt under:: YouSee, Branche-Nyt

2
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
0 Tråd svar
1 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked

Hvorfor i alverden dog det allerede nu? Det må da klart havde været YouSee´s langsigtede strategi at køre forretningen så meget i sænk som overhovedet muligt med den fuldstændig uanstændige måde de har behandlet i titusindvis af kunder og med deres evindelige fokus på IKKE konkurrence dygtige priser, samt deres altid fejlslagne lanceringer af produkter og problem fyldte hardware.

🙂

mich

Tja, noget skulle jo gøres, efter at mange Yousee medarbejdere i kundeservice er holdt op ifb. med outsourcing til amerianske Siebel, hvor man bl.a. betjener kunderne i London.

Men held og lykke til Yousee