YouSee

YouSee lancerer ny brandstrategi

I dag lancerer YouSee en ny brand position med fokus på det helt særlige, som kunderne får med hos YouSee. Det er ikke en enkeltstående kampagne, men en helt ny strategi, understreger marketingdirektør.

Essensen af YouSees nye brand position er ‘få mere med’, og det er netop, hvad kunderne kan forvente af YouSee: mere mobildækning, mere underholdning, mere musik og flere unikke oplevelser kun for kunder. Målet er at skabe de bedste rammer for kundernes digitale liv.

”YouSee-kunder kan få mere end valgfrie tv-kanaler, bredbånd med høj hastighed og fri tale på mobilen. I dag skal der nemlig mere til, hvis man skal have mest muligt ud af alle de digitale muligheder og det store udvalg af underholdning,” siger Carsten Elmose, marketingdirektør i YouSee.

”Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at skabe rammerne for det bedste digitale liv og den fedeste underholdningsoplevelse. Blandt andet ved at samle al underholdning ét sted, ved at give adgang til streamingtjenester og lejefilm direkte på tv’et, ved at give Danmarks bedste mobilnetværk, en online sikkerhedspakke og millioner af musiknumre samlet i vores musik-app. Alt det vil vi nu arbejde strategisk med at fortælle vores kunder.”

Med den nye position og kreative platform ønsker YouSee at skære helt ind til benet og meget konkret fortælle kunder og danskerne generelt, hvorfor de bør vælge YouSee.

”Vi er ikke interesserede i at skabe et kreativt univers langt fra kundernes hverdag. Vi vil fokusere på det særlige ved YouSee og sætte fokus på de ting, som vi kan tale med kunderne om. Her er underholdning essentielt, da det er noget både vi og kunderne brænder for. I det nye univers er, hvad du ser, også det du får. Vi bruger billeder fra vores indholdsunivers i banners og printannoncer, og det fleksible univers giver os mulighed for at målrette vores budskaber meget præcist. Nogle er mest til Wonder Woman, andre mere til Minions, og det tager vi selvfølgelig hensyn til.”

Fokus på de eksisterende kunder
Den nye brand position handler også om at gøre noget særligt for de nuværende kunder, som får unikke oplevelser, digitale fordele og eksklusivt indhold.

”Et konkret eksempel på dette er YouSee More, som vi lancerede for kort tid siden. Her får vores kunder et fleksibelt fordelsunivers, hvor de kan vælge de digitale fordele, der passer dem bedst, På den måde giver vi vores mest loyale kunder fleksible løsninger, der støtter op om deres digitale liv,” siger Carsten Elmose og fortsætter:

”Et andet eksempel på, at vi gør noget særligt for vores kunder, er YouSee Live-koncerterne, vores mange mindre akustiske koncerter samt ikke mindst al den underholdning, som vi kommer til at tilbyde eksklusivt til vores kunder. Kombinationen af oplevelser, man ikke kan få andre steder, og de mange produktfordele giver forhåbentlig vores kunder oplevelsen af, at man simpelthen bare ”får mere med”, når man vælger YouSee. Det er nok til at gøre os glade, men selvfølgelig håber vi også, de får lyst til at dele deres gode oplevelser med familie og venner. Det er nemlig den stærkeste markedsføring, vi kan få.”

Kilde: YouSee

I samme kategori

Back to top button