YouSee

YouSee – Kunderne kan ikke komme igennem for at opsige abonnement

Det er ved at være lige op over, at YouSee mister Discovery Networks kanalerne. Her 30. december melder flere kunder, at de ikke kan komme igennem for at opsige deres abonnement.

?Allan Elmkvist Poulsen skriver f.eks. Har nu prøvet at ringe 5 gange til jeres abonnements service men hver gang bliver der bare lagt på med undskyldningen pga. travl hed, og prøv at tinge igen senere. Jeg har brug for at tale med jer ang. mit abonnement som bliver markant forringet her pr. 1/1-20!! Så hvordan skal man kontakte jer når man ikke kan ringe?

?Annemette Hammer Thomsen? er heller ikke tilfreds Synes simpelthen det er for ringe at vi ikke kan opsige hos jer i dag! Vi bliver konstant smidt af med beskeden om at i har for travlt. Dårlig service og endnu en grund til at opsige hos jer! I har garanteret “for travlt” hele dagen fordi i ikke vil i kontakt med folk, fordi i ved at i mister for mange kunder lige nu!

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

YouSee selv undrer sig i svar på Facebook. Faktisk har vi slet ikke så travlt igen, og derfor er vi også ved at undersøge, hvorfor nogen får denne besked når de ringer til os. – for det burde ikke ske.

Kilde: YouSee Facebooik

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button