YouSee-kunder får adgang til TV3 SPORT 2

| tirsdag 09. jul, 2013 09:10 | opdateret 09. jul, 2013 kl. 10:53 | 3 Kommentarer

TV3 Sport 2Flere end 600.000 danske husstande, som modtager digitalt kabel-tv via YouSee, får nu mulighed for at se endnu mere fantastisk sportsunderholdning fra Viasat. Fra i dag bliver TV3 SPORT 2 nemlig tilgængelig som HD-kanal i YouSees Fuldpakke.

YouSees kunder er dermed sikret plads på første række, når Viasat lørdag d. 17. august tager hul på dækningen af Premier League. Ligesom TV3+ sender TV3 SPORT 2 hver uge tre live-kampe fra den traditionsrige, engelske fodboldliga med populære klubber som Manchester United, Manchester City, Chelsea, Tottenham og Liverpool.

TV3 SPORT 2 sender også meget andet end Premier League. Kanalen dækker en bred vifte af danske og internationale sportsbegivenheder, f.eks. fodbold fra den danske 1. division, den tyske pokalturnering og den franske Ligue 1, WTA-tennis, ishockey fra NHL og AL-Bank Ligaen, håndbold fra Champions League og den tyske Bundesliga samt motorsport, boksning og meget mere.

”Hos Viasat brænder vi for at give danskerne den bedste underholdning, og vores sportsdækning er i dag bredere og stærkere end nogensinde. Derfor er vi glade for at kunne byde YouSees kunder velkommen til TV3 SPORT 2. Om få uger er der sæsonstart i Premier League, men også fans af tennis, badminton, motorsport, ishockey, boksning og håndbold har meget at glæde sig til i den kommende tid,” lover Viasats adm. direktør Jette Nygaard-Andersen.

Også hos YouSee er der stor tilfredshed med aftalen:

”YouSee lægger vægt på at have det bedste og mest komplette udbud af sportskanaler, og TV3 SPORT 2 er et godt supplement til alle de øvrige sportskanaler i vores udbud,” siger direktør for YouSee, Mathias Berg.

TV3 SPORT 2 blev lanceret d. 5. februar 2013 og sender op mod 2.000 timers livesport om året.

Ud over Fuldpakken hos YouSee er TV3 SPORT 2 tilgængelig for Viasats parabolkunder, for kunder med Viasatpakken hos TDC HomeTrio samt for kunder med Viasat Stor Danmarks-Pakke eller Sportspakken hos Waoo!. Kanalen distribueres desuden via en række af landets antenneforeninger.

Kilde: Viasat

Del på:

Gemt under:: YouSee, HDTV

3
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
1 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Brøndby4ever

Hvorfor lancerer 3 VIASAT Sport 1 eller 2, så ikke TNA/Wrestling, som der engang blev sendt på Canal 9?
Efter, at den sportsgren blev udgået på Canal 9, så har jeg været nødsaget til, at se det på youtube. Desværre. Er der nogen chancer for, at den Sport bliver et nyt projekt. I jeres Sportskanal?
Bortset fra det, så er jeg glad for, at YouSee har forhandlet sig til den nye 3 Sport HD kanal 2.
Venlig hilsen
Henrik

Brøndby4ever

Mente selvfølgelig:
3 VIASAT SPORT 2, og ikke kanal 2.

Preben Pedersen

Den har andre da haft adgang til længe endda på både DVB-T/Mpeg4 og DVB-C/Mpeg4 – foruden også i HD på begge typer.

Der er altid nogen, som er heldigere end andre – længe leve den frie markeds konkurrence.