YouSee kunder får nye Suits afsnit, ny serie og ChriChriTV i dag

| onsdag 01. nov, 2017 08:23 | 2 Kommentarer

Mange danskere har fulgt Harvey og Mike i de første fem sæsoner af Suits og ventet med spænding på at se sæson 6 og 7 af en af verdens mest populære serier. I forbindelse med lanceringen af Danmarks nye digitale tv-univers til kvinder, ChriChriTV, den 1. november har YouSee derfor købt de nyeste sæsoner af Suits samt en hel ny amerikansk tv-serie, The Bold Type.

”Vi vil gerne give vores kunder unikt indhold, og derfor får alle vores tv-kunder mulighed for at se både sæson 6 og 7 af Suits, før de bliver tilgængelige andre steder i Danmark. Derudover vil vores kunder som de første kunne se den helt nye amerikanske tv-serie, The Bold Type, der er blevet godt modtaget i USA, hvor New York Times bl.a. har sammenlignet den med Sex and the City og Girls. Vi er begejstrede for at begge serier bliver en del af vores digitale tv-univers,” siger mediedirektør i YouSee, Christian Morgan.

For YouSee handler det om at tage en mere aktiv rolle inden for indhold og skabe noget særligt til kunderne. Det betyder dels, at man vil købe mere færdigproduceret indhold direkte fra producenterne, som f.eks. Suits og The Bold Type, og gøre indholdet tilgængeligt digitalt for tv-kunderne. YouSee vil dog også selv være med til at producere fremtidens indhold, og derfor har de indgået et samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller og ChriChri om at skabe et helt nyt digitalt tv-univers til danske kvinder.

”Vi kommer til at arbejde meget med dansk indhold, og via ChriChriTV giver vi vores tv-kunder en række gode livsstilssprogrammer, men også velproducerede dokumentarudsendelser, der tager fat på nogle af livets vigtige spørgsmål. Siden den 26. oktober har det været muligt at få et sneak peak på de nye programmer via chrichritv.dk, og her har interessen været stor. Vi glæder os derfor meget til, at alle vores kunder fra i dag kan følge med i f.eks. dokumentarserien Glamsquad, hvor en gruppe muslimske kvinder kæmper hårdt for at udfordre det traditionelle skønhedsideal og frigøre sig fra den typiske ide om muslimske kvinder i Danmark.”

ChriChriTV og YouSee

 • Alle YouSees tv-kunder kan se ChriChriTV via web, app og boks fra den 1. november.
 • Også ChriChris brugere vil selvfølgelig få adgang til ChriChriTV – dog vil YouSees tv-kunder kunne se alle programmer, før de bliver vist på ChriChris platforme. Første afsnit af hvert program bliver dog lagt ud som sneak peak på Chrichritv.dk.
 • Tv-serierne Suits (sæson 6 og 7) samt The Bold Type (sæson 1) bliver kun tilgængelig for YouSees tv-kunder – der vil løbende blive tilføjet nye afsnit. Suits 7 har premiere på Yousee Tv & Film ultimo januar.
 • Det er første gang i Danmark, at et digitalt brand som ChriChri går sammen med en tv-distributør om at lave et dansk tv-univers
 • Programmerne fra ChriChriTV samt serierne Suits og The Bold Type kan streames, når det passer en bedst. Da der ikke er en fast sendeflade, vil programmerne variere i længde og format.
Kilde: YouSee presse
Del på:

Gemt under:: YouSee

Kommentarer (2)

 1. Screwed siger:

  Hvorfor kan jeg kun finde sæson 7 i deres app? Bliver sæson 6 lagt op senere? Eller hvordan?

 2. Bo Kjærgaard siger:

  Ja det ser kun ud til at det er sæson 7 af Suits der er tilgængelig. Jeg ved ikke om sæson 6 har været der tidligere eller om den kommer senere desværre. Der skal du nok spørge YouSee direkte.

Skriv et svar