YouSee

YouSee kunde? – Er du klar til 2020 ændringerne?

2020 er lige på trapperne og dermed også en del ændringer hos YouSee. Der er kanaler der forsvinder, og bruger du YouSee’s tv-boks der optager i skyen, så er der også optagelser, der forsvinder.

Her på DIGITALT.TV har vi lavet en lille huskeliste til YouSee kunder.

Få set optagelserne fra kanalerne der forsvinder inden nytår

YouSee tv-boks optagelser DR kanaler der lukker

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Har du optagelser fra Discovery Networks kanalerne og DR3, DRK, DR Ultra du endnu ikke har set, så husk at gøre det inden nytår. Herefter forsvinder de nemlig, eftersom tv-kanalerne ikke længere er en del af tv-udbuddet fra YouSee.

Ovenstående gælder som sagt kunder med tv-boksen, der optager i skyen og ikke lokalt på indbygget harddisk. Har du en med indbygget harddisk, så slettes optagelserne naturligvis ikke.

Discovery Networks kanalerne forsvinder – Kan du undvære dem?

Se Discovery Networks kanaler

Kan du ikke undvære Discovery kanalerne, så skal du måske have fat på DPlay streamingtjenesten, hvor du kan live streame kanalerne.

Noget af indholdet er tilgængeligt også on demand, men bemærk at det langt fra er det hele Discovery har rettighederne til at have liggende som on demand på Dplay.

Discovery kanalerne er disse: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Discovery Channel, ID – Investigation Discovery, TLC, Animal Planet, Eurosport 1 og Eurosport 2.

Vi du erstatte YouSee med en anden tv-udbyder, så find alternativer i vores guide her

Bestil TV 2 Sport X hvis du vil se spansk fodbold, NBA og ATP Tennis

TV 2 Sport X stjernerVil du se spansk og italiensk fodbold, så skal du have fat på den nye TV 2 Sport X kanal, der starter 4. januar. Den nye sportskanal sender en masse fra de to fodboldligaer samt ATP tennis og NBA basketball.

TV 2 Sport X kan købes som Bland Selv kanal hos YouSee.

Læs også vores artikel: YouSee – nye pakkekanaler fra nytår kan ses allerede nu

I samme kategori

Back to top button