YouSee

YouSee klar med TV 2 PLAY i Bland Selv

Stadig flere tv-kunder hos YouSee vælger at blande tv og streaming, og det har været et stort ønske fra mange kunder, at også TV 2 PLAY blev en del af udbuddet i Bland Selv.

YouSee-kunder med Bland Selv kan tilvælge TV 2 PLAY fra den 3. juli. Det er den store TV 2 PLAY-pakke (Favorit + Sport) uden reklamer, der bliver en del af Bland Selv-universet, hvor den koster 10 point.

Har du allerede valgt nogle af TV 2’s kanaler i Bland Selv, modregnes pointværdien af dem i din pris, når du tilvælger TV 2 PLAY. TV 2 og TV 2 CHARLIE indgår også i TV 2 PLAY, men koster ikke point, da de er inkluderet i din Grundpakke.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Når man vælger TV 2 PLAY i Bland Selv, får man automatisk adgang til alle TV 2-kanaler og en udvalgt del af streamingindholdet på YouSee’s platform, herunder serier som Rita, Badehotellet, Klovn og DNA. Derudover får man også fuld adgang til alt TV 2 PLAYs indhold via TV 2 PLAY-app og web.

”Vores rolle er at samle det indhold, som vores kunder efterspørger, og gøre det så let tilgængeligt som muligt. Derfor er jeg begejstret for, at vi nu kan tilbyde en af danskernes mest foretrukne streamingtjenester i Bland Selv. Med TV 2 PLAY får vores kunder adgang til alle TV 2’s live-kanaler samt det store streamingkatalog, hvor de bl.a. får adgang til alle sæsoner af populære serier som Rita, Badehotellet og Klovn,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee, og tilføjer:

”Vi har i mange år haft et godt samarbejde med TV 2 og er glade for, at vi i fællesskab kan give vores tv-kunder både større valgfrihed og endnu mere dansk indhold.”

Siden nytår har YouSee’s Bland Selv-kunder haft mulighed for at vælge TV 2 Sport X via Bland Selv, og hos TV 2 er man glade for, at TV 2 PLAY nu også flytter ind hos YouSee.

”TV 2 ser store perspektiver i, at vi nu kan lancere TV 2 PLAY i YouSee’s Bland Selv. For mange danskere giver det rigtig god mening, at man kan tilgå TV 2 PLAY som integreret del af sit tv-abonnement, og med YouSee’s størrelse og professionalisme har vi også forventninger om, at mange flere husstande gennem YouSee fremover vil få glæde af TV 2 PLAY. Med dette partnerskab får vi samlet TV 2s kanaler, al streaming-funktionalitet i TV 2 PLAY og et aktivt tilvalg hos kunderne på en elegant måde” siger Stig Møller Christensen, direktør for betalings-tv i TV 2.

Læs mere om TV 2 PLAY i Bland Selv.

Kilde: YouSee presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button