YouSee

YouSee klar med nyt website til sin indholdstjeneste inden for tv og film

YouSee Film og TV webMed afsæt i det bedste fra app-verdenen lancerer YouSee et helt nyt website til sin indholdstjeneste inden for tv og film. Centralt står fokus på at skabe en positiv og intuitiv oplevelse, fordi det giver trofaste brugere.

Sidste år gik YouSee live med den nye brugervenlige app YouSee Tv & Film, der samler al underholdning ét sted med bl.a. stort tv-arkiv samt adgang til film og serier for både børn og voksne. Lanceringen blev en succes og øgede trafikken markant på tjenesten, så der i dag er over 100.000 brugere, der dagligt tjekker ind for at se film og tv. Og nu er tiden så kommet til at lave samme øvelse for indholdstjenesten i dens web-udgave.

”Vi ved, at brugervenlighed spiller en afgørende rolle for, hvor meget vores tjenester bliver brugt. Det er ikke nok at have Danmarks største udbud af indhold, hvis ikke vi serverer det på en let tilgængelig måde. Vi skal tage vores kunder i hånden og gøre det til en god oplevelse at bruge vores tjenester, for så kommer de igen,” siger René Brøchner, direktør for YouSee.

Og han taler af erfaring. Da YouSee sidste år lancerede sin nye brugervenlige app til YouSee Tv & Film, blev den downloadet mere end 1 million gange og åbnes nu på en halv million telefoner og tablets hver måned.

App-oplevelse på web

Når brugerne logger på det nye website, bliver de mødt af en struktur, opbygning og et udseende, de allerede er fortrolige med fra app-versionen af tjenesten. Det gør det lettere at orientere sig og navigere rundt.

”Vi har valgt at tage udgangspunkt i det univers, brugerne allerede kender fra vores apps. Derved skaber vi genkendelighed og en ensartet oplevelse, uanset om du logger ind på din mobil, tablet eller pc,” siger René Brøchner, der ser frem til begyndelsen af det nye år, hvor YouSee har en ny tv-boks i vente til kunderne.

”Vi har opbygget Danmarks største underholdningsunivers og mangler nu bare vores nye tv-boks for at gøre oplevelsen komplet. For selvom vi ser en markant stigning i streaming på mobil og tablet, er en god film nu bedst på den store skærm. Dén opgave bliver boksens vigtigste mission – den skal levere den fulde on demand-tv-løsning, hvor du selv bestemmer, hvad du vil se hvornår.”

Det er ikke kun på overfladen, at det nye website har hentet inspiration fra app-verdenen. Også i de lidt mere tekniske lag er der arbejdet med at skabe en app-lignende oplevelse:

Websitet har bl.a. et eventbaseret front end, som betyder, at siderne opdaterer sig selv, uden at brugerne skal refreshe. En vigtig detalje i et univers med tv hvor indholdet hele tiden skifter.
Websitet er bygget som en full scale single page app, hvor sitet indlæses som en app i browseren. Det giver hurtigere performance, end man kender det fra almindelige hjemmesider, og hvor skift mellem sider vises med animationer i stedet for spindere eller sideindlæsninger.

Kilde: YouSee

I samme kategori

Back to top button