YouSee

Mere Bland selv TV fra YouSee

yousee bland selv tvYouSee tager nu endnu et skridt på vej til det helt frie kanalvalg, de præsenterer nemlig nu konceptet TV med Bland Selv. Det betyder, at kunderne nu mere frit kan bestemme, hvordan deres tv-pakke skal se ud. 

Mathias Berg, direktør for YouSee, forklarer:

”Som de første i Danmark giver vi vores kunder mulighed for at skræddersy Mellem- og Fuldpakken. På den måde mikser vi pakkestrukturens mængderabat med valgfrihed, og det tror vi faktisk ikke, man kan finde lignende noget andet sted i verden.”

Det skal dog noteres, at man kun frit kan udskifte op til 10 kanaler i Mellempakken og 34 kanaler i Fuldpakken. Så der er ikke helt frit valg, men det er positivt at det er muligt at skifte kanaler hver måned via yousee.dk.

Valgfrihed viser vejen frem

Valgfriheden gælder ikke kun for tv-pakkerne, men er også et gennemgående træk i flere andre nyskabelser, som YouSee på det seneste har lanceret;

”Valgfrihed er en rejse, hvor vi hele tiden bevæger os fremad. Det gælder både for vores tv-pakker og vores bredbånd, hvor vi for nylig har lanceret Bredbånd med Bland Selv, hvor man efter behov kan justere sin up- og downloadhastighed,” siger Mathias Berg.

Fremtidens kabel-tv

YouSee er den største tv-spiller i det danske marked og har i en årrække brugt den position til at gå forrest og udvide grænserne for, hvad der er muligt med kabel-tv;

”I en verden, hvor streaming påvirker vores tv-vaner, bliver vi nødt til at nytænke tv-pakkerne og tilføre mere fleksibilitet, først og fremmest fordi det er det, kunderne vil have. Med Bland Selv-konceptet udfordrer vi selvfølgelig den faste pakkestruktur, der sikrer, at alle kanaler i en given pakke kommer ud til samtlige abonnenter, men vi er ret sikre på, at vores faste pakker stadig vil fylde klart mest i landskabet, fordi vi selvfølgelig har valgt de mest populære kanaler,” siger Mathias Berg.

Fakta om ‘Tv med Bland Selv’

·  Tv med Bland Selv betyder, at man frit kan udskifte op til 10 kanaler i Mellempakken og 34 kanaler i Fuldpakken. Man kan vælge blandt flere end 100 kanaler i alt.

·  Tv med Bland Selv er krypteret, og derfor skal kunden have et programkort og en kortlæser pr. tv-apparat.

·  Kanalerne i den obligatoriske Grundpakke kan ikke udskiftes. De er fortsat ukrypterede og kan ses på alle fjernsyn uden kort.

·  Man kan skifte kanaler hver måned via yousee.dk. 

Kilde: YouSee

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close