YouSee

YouSee – Fri adgang til TV1000

tv1000logoI sidste måned var det Stofa's kunder der fik chancen for at se TV1000 i en måned uden at betale og i oktober, nærmere bestemt fra 4.-29. oktober  er det så YouSee kundernes tur til at få et tilbud på TV1000.

Kan du ikke få det til at virke, kan du prøve at tage kortet ud og sætte det i igen.

New Moon

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Bella er ved at komme sig oven på det alvorlige vampyrangreb, og familien Cullen overrasker hende med en fest på hendes 18-års fødselsdag. Men under festen skærer Bella sig i fingeren og det nyeste medlem i familien, Jasper Hale, bukker under for sin blodtørst og angriber hende. Familien Cullen beslutter sig derfor for at forlade byen – for Bellas og Edwards skyld. Bella er helt knust og holder sig for sig selv.

Hun tyr til Jacob for trøst, men faren er ikke ovre – den har bare ændret form.

Medvirkende: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene. Instruktør: Chris Weitz.

TV1000 Lørdag den 23. oktober kl. 20.00

 

Fool's Gold

Ben er skattejæger. Han er sikker på, at århundredets fund ligger skjult i havet omkring en ø i nærheden af Key West. Det eneste problem er, at øerne ejes af en morderisk rap-stjerne, som har hyret sin egen skattejæger. Ben er fuldstændig flad og er for nylig blevet skilt fra Tess, som i lang tid har været hans forsknings- og dykkerpartner, og som han stadig elsker. Ben mangler virkelig pengene, mens Tess ser skattejagten som en måde at genoplive deres tabte kærlighedsforhold på. Medvirkende: Kay Panabaker, Walter Perez, Naturi Naughton. Instruktør: Kevin Tancharoen.
 

TV1000 Action Torsdag 28. oktober kl. 20.00 

 

Fame

Genindspilningen følger de usædvanligt talentfulde studerende, som går på High School for the Performing Arts, og filmformlen er den samme som i den oprindelige version fra 1980. Vi møder en gruppe studerende, der udmærker sig som dansere, sangere og skuespillere. Men i løbet af disse fire år i dette meget konkurrenceprægede og dynamiske miljø, ser vi dem også opleve teenagelivets mere almindelige aspekter, såsom deres første kærlighed og deres afprøvning af venskaber. Medvirkende: Kay Panabaker, Walter Perez, Naturi Naughton. Instruktør: Kevin Tancharoen.

TV1000 Family Søndag den 17. oktober kl. 19.00

 

Young Victoria

Den unge Victoria er domineret af sin mor og sin rådgiver, men hun nægter at give dem magt til at optræde som hendes regent i de sidste dage af hendes onkels, William IV's, regeringstid. Hendes tyske fætter Albert bliver opfordret til at kurtisere hende kun ud fra politiske motiver, men kort efter hendes tronbestigelse som 18-årig, bliver han klar over, at han er forelsket i hende. Victoria er imponeret over Alberts filantropi, som er beslægtet med hendes eget ønske om at hjælpe sine undersåtter. Hun frier til ham, og de gifter sig. Albert viser sig at være  en hengiven ægtefælle, der er beredt på at ofre livet for hende, og han er samtidig en reformvenlig mand. Medvirkende: Emily Blunt, Rupert Friend, Paul Bettany. Instruktør: Jean-Marc Vallée

TV1000 Drama Fredag den 15. oktober kl. 19.10

Hvis man, når oktober måned er omme, har fundet ud af, at TV1000 ikke kan undværes, kan det så bestilles for 99 kr./md.  Efter 6 måneder betales normalpris på 179 kr./md

Læs også artiklen: TV1000 i oktober : DIGITALT.TV https://digitalt.tv/tv1000-oktober#ixzz11TkcpcVZ


Viaplay Film & Serier Sommertilbud - spar 50% i 3 mdr. 64,50 kr/md i 3 måneder
Herefter 129 kr/md. Gælder t.o.m. 30. juni 2023. Reklame-link

I samme kategori

Back to top button