Branche-NytYouSee

YouSee får ny direktør – Christian Morgan overtager 1. september

Christian Morgan er udnævnt til ny direktør for YouSee fra 1. september, hvor hans hovedopgave bliver at styrke kundeoplevelsen for YouSee’s mange kunder. Christian Morgan afløser Jacob Mortensen, der efter 13 år i TDC og YouSee har besluttet at fratræde sin stilling som direktør for YouSee.

“YouSees produkter er på mange måder best-in-class, men vi tilbyder ikke altid den gode digitale kundeoplevelse, som vores kunder fortjener. Derfor vil vi fremskynde vores kommercielle og teknologiske transformation for at sikre, at vi leverer. Christian Morgan brænder for vores forretning, og jeg er overbevist om, at han er den rigtige til at hjælpe med at opbygge et endnu stærkere YouSee-tilbud til vores kunder,” siger Jon James, CEO i Nuuday.

Christian Morgan har været i TDC siden 2014, senest som strategichef i Nuuday, og fortsætter som medlem af Nuudays ledelsesteam i sin nye rolle.

”Jeg ser frem til min nye rolle, hvor jeg sammen med resten af mit ledelsesteam vil transformere vores kunders oplevelse af vores produkter. Jeg er begejstret for at drive denne transformation, som skal sikre, at YouSee fortsat er førende på det danske marked og kan tilbyde innovative produkter og konsekvent levere fremragende kundeoplevelser,” siger Christian Morgan.

“Jacob har været med til at omdanne YouSee fra en klassisk tv-distributør til Danmarks førende tv-, underholdnings- og streamingudbyder og største højhastighedsbredbåndsudbyder. Jeg ønsker Jacob alt det bedste i hans fremtidige karriere,” siger Jon James.

Kilde: Nuuday presse

I samme kategori

Back to top button