YouSee

YouSee boks lancering ikke uden problemer

youseeboksnyYouSee lancerede mandag deres længe ventede nye tv-boks og selvom boksen har fået en del positive ord med på vejen fra blandt andet recordere.dk, så har lanceringen ikke været uden problemer.

YouSee har nemlig samtidigt lanceret en større ændring af deres IT system, og det har givet forsinkelser i forhold til aktivering af de nye bokse.

Problemet er ifølge en fejlmeddelelse på skærmen – “Serialnumber not found” – at boksene ikke bliver registreret. Og de derfor ikke kan blive aktiveret og bruges.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Boksen er ikke aktiveret som standard, det sker først når når den tilsluttes hjemme hos kunden og i nogle tilfælde nogle dage senere, hvilket fremgår af den ordrebekræftelse, som kunden modtager.

Her på DIGITALT.TV har vi i øvrigt også været uheldige i forhold til den nye boks, vi var lovet at en boks var afsendt fra YouSee’s presseafdeling, men den kom aldrig frem desværre, så vi har nu selv hentet en i den lokale TDC butik, hvilke i øvrigt kunne melde om stor interesse for boksen siden mandag, de kun havde 3 tilbage af i butikken, efter vi hentede vores.

Kilde: Ekstrabladet

I samme kategori

Back to top button