YouSee boks lancering ikke uden problemer

| torsdag 21. apr, 2016 22:18 | 2 Kommentarer

youseeboksnyYouSee lancerede mandag deres længe ventede nye tv-boks og selvom boksen har fået en del positive ord med på vejen fra blandt andet recordere.dk, så har lanceringen ikke været uden problemer.

YouSee har nemlig samtidigt lanceret en større ændring af deres IT system, og det har givet forsinkelser i forhold til aktivering af de nye bokse.

Problemet er ifølge en fejlmeddelelse på skærmen – “Serialnumber not found” – at boksene ikke bliver registreret. Og de derfor ikke kan blive aktiveret og bruges.

Boksen er ikke aktiveret som standard, det sker først når når den tilsluttes hjemme hos kunden og i nogle tilfælde nogle dage senere, hvilket fremgår af den ordrebekræftelse, som kunden modtager.

Her på DIGITALT.TV har vi i øvrigt også været uheldige i forhold til den nye boks, vi var lovet at en boks var afsendt fra YouSee’s presseafdeling, men den kom aldrig frem desværre, så vi har nu selv hentet en i den lokale TDC butik, hvilke i øvrigt kunne melde om stor interesse for boksen siden mandag, de kun havde 3 tilbage af i butikken, efter vi hentede vores.

Kilde: Ekstrabladet

Del på:

Gemt under:: YouSee

Kommentarer (2)

  1. mich siger:

    Yousee´s systemers nedbrud betyder også, at der ikke kan gives rettigheder til f.eks. Cmore, når der skiftes produkt fra et gammelt til et nyt abonnement. Så de har vidst store problemer

  2. mich siger:

    Til dem der får fejl i serienummer ved opstart, nu skriver Yousee man skal ringe ind til 70704040

    https://kundeservice.yousee.dk/tv/opsaetning-og-installation/opsaet-yousee-tv-boksen/opsaet-yousee-tv-boksen

Skriv et svar