YouSee

YouSee begrænser deres Android TV app til kunder med tv-boks

YouSee Android-TV-appSom vi skrev om for få dage siden, så har YouSee arbejdet på en Android TV app i nogen tid. Nu har de så præsenteret app’en officielt.

Android TV app’en ligner på mange måder brugeroverfladen på YouSee’s seneste tv-boks. Live-tv er det centrale omdrejningspunkt, men der er også on demand muligheder. Med app’en kan du få adgang til dine tv-kanaler uden boks eller antennekabel f.eks. i soveværelset eller på børneværelset.

Det er dog værd at notere sig, at YouSee har valgt, at det kun er kunder, der også har YouSee’s TV-boks, der får adgang til at logge ind og benytte den nye app på Android TV. Det virker for os et valg, der skal beskytte værdien af YouSee’s tv-boks. YouSee satser således fortsat på tv-boksen som indgangen til deres underholdningsunivers, selv om denne Android TV app viser, at man reelt godt kan undvære den.

”Rigtig mange af vores kunder efterspørger bedre muligheder for at kunne se tv i flere af husets rum, og vi vil gerne gøre det nemmere for vores kunder at se tv på netop den måde, der passer dem bedst. Den nye app giver vores kunder mulighed for at se alt det indhold, de kan se via deres tv-boks, direkte på et Android TV. De behøves altså ikke koble fjernsynet til et tv-stik. Det er relevant, hvis man f.eks. har brug for et ekstra tv i soveværelset eller på et børneværelse. Det kunne bestemt også være relevant for de kunder, der har et sommerhus, hvor der ikke er tv-stik,” siger Jacob Mortensen, tv- og bredbåndsdirektør i YouSee.

Lanceringen af den nye app er en del af en større strategi, hvor YouSee ønsker at være tilstede på flere af de platforme, som brugerne benytter.

”Nu har vi udviklet en app til de af vores kunder, der har et Android TV, men vi vil selvfølgelig også gerne give vores kunder med Apple TV eller et andet smart tv mulighed for at få al den underholdning, de har hos os, op på den store skærm,” siger Jacob Mortensen. Han understreger dog, at YouSee fortsat er i udviklingsfasen og derfor ikke kan give et præcist estimat på, hvornår de lancerer flere tv-apps.

Fakta om YouSees nye app til Android tv

  • ”YouSee Tv & Film” hentes som en normal app via Google Play Store på Android tv
  • Brugerne logger ind med deres normale YouSee-login.
  • Herefter har brugerne adgang til det samme indhold, som de har på deres YouSee Tv & Film-tjeneste og deres tv-boks (dog kan de ikke optage programmer).
  • Streaming-tjenesten YouSee Tv & Film er gratis for alle YouSee tv-kunder
  • Du skal som minimum have et tv-abonnement fra YouSee der inkluderer en tv-boks. Samt en internetforbindelse. Vi anbefaler som minimum en 20Mbit.
  • Som udgangspunkt gælder samme regler som øvrige YouSee Tv & Film-apps. Hjemme, kan op til 5 brugere se tv samtidig. Og op til 2 brugere kan se film eller serier samtidig.
  • Videokvaliteten er op til 4,5 Mbit/s og lyden er 5.1 surround på de fleste serier. Ellers er der stereolyd på resten af indholdet.
  • Enheder med Android TV 5.0 eller nyere er understøttet. Blandt andet Nvidia Shield TV 2015/2017, Xiaomi Mi Box 3 International, Nexus Player, Sony TV med Android og Philips TV med Android.

Kilde: YouSee

I samme kategori

Back to top button