Streamingnyt

Young Wallander får en sæson 2 på Netflix

Young Wallander vender tilbage med en ny sag – og den får premiere på Netflix i 2022. Netflix har offentliggjort de nyeste navne på rollelisten, herunder ‘Tomiwa Edun og Lisa Hammond, sammen med de første billeder fra serien.

Adam Pålsson (Dirigenten, Don’t Ever Wipe Tears Without Gloves) vender tilbage som Kurt Wallander sammen med Leanne Best (Black Mirror), Ellise Chappell (Poldark) og Yasen Atour (The Witcher: Sæson 2).

De nye medvirkende, der tilslutter sig politistyrken, er ‘Tomiwa Edun (Merlin) som kommissær Samuel Osei og Lisa Hammond (EastEnders) som Roberta Modin. Yderligere nye navne på rollelisten inkluderer Josef Davies (The King), Lewis Mackinnon (Doctors) og Kim Adis (Get Even).

“Jeg forventer, at denne nye sag bliver endnu mere spændende og gribende. Vi kommer til at gå dybere ned i historien og lære Reza, Rask, Mona og de andre karakterer endnu bedre at kende. Det føles, som om vi har fundet hjem nu, hvor vi kender universet og karaktererne bedre – og ved, hvilken farvepalette og malerpensel vi skal bruge,” siger Adam Pålsson og fortsætter:

“Jens Jonsson er selvsikker, sjov og entusiastisk som instruktør. Og med Gaute Gunnari bag kameraet ser alt sindssygt godt ud. For ikke at nævne mine fantastiske medskuespillere… De imponerer mig hver dag! Jeg føler mig meget heldig over at være en del af denne produktion, og jeg glæder mig virkelig til snart at kunne præsentere Young Wallander for Netflix-medlemmer over hele verden.”

Om de nye roller:

‘Tomiwa Edun

‘Tomiwa Edun er uddannet ved Royal Academy of Dramatic Art (RADA), og siden han blev færdiguddannet, har han haft en omfattende karriere inden for film, tv og teater. Tidligere i år medvirkede ‘Tomiwa i den virtuelle produktion af Once Upon a Bridge på The Druid Theatre og medvirker desuden ofte i BBC-dramaet Merlin og i Abi Morgan’s The Hour. For nylig medvirkede han også i Apple TV+-serien Trying.

Lisa Hammond

Lisa Hammond er kendt for sin rolle som Donna Yates i BBC’s meget populære serie EastEnders. Yderligere erfaringer inkluderer Max and Paddy’s Road to Nowhere, Psychoville og Bleak House.

Josef Davies

Josef Davies er en britisk skuespiller kendt fra Netflix-filmen The King, der er instrueret af David Michôd. Han har også været med i 1917 (Universal), World on Fire (BBC1) og Shook (Trafalgar Studios).

Lewis Mackinnon

Lewis’ seneste tv-optræden var på Canal+ i Attrition instrueret af Kelly Holmes. Tidligere tv-optrædener tæller en tilbagevendende rolle i Doctors og gæsterollen som den skotske digter ‘William Beatie’ i den anden serie af ITV’s?Victoria.

Kim Adis

Kim Adis spiller hovedrollen i BBC’s og Netflix’ Get Even, og tidligere i år medvirkede hun i David Goyer’s længe ventede Apple TV+-serie Foundation. Sidste år spillede hun hovedrollen i spillefilmen Act of God instrueret af Garrett Batty, og før det havde hun sin første hovedrolle i den interaktive spillefilm The Complex skrevet af Lynn Renee Maxcy.

Om serien:

Det engelsksprogede drama fortælles over seks nye serielle episoder. Kurt Wallander befinder sig i nutidens Sverige – uden en tydelig retning og usikker på fremtiden efter sin afsked med politistyrken. Muligheden for igen at blive en del af Major Crimes Unit opstår, da en ny kommissær, Samuel Osei, overtager ledelsen. Wallander accepterer tilbuddet og den dertilhørende opgave, der synes at være en ligetil sag: En ’hit-and-run’ uden for en natklub.

Men da offeret viser sig at være forbundet med en berygtet mordsag, der blev efterforsket af Frida Rask for otte år siden, mistænker Wallander hurtigt, at der er mere til denne hændelse, end man ser ved første øjekast. Han er fast besluttet på at afsløre sandheden og nægter at trække sig fra sagen – selv da efterforskningen fører ham til dem, der kan afslutte hans karriere på et øjeblik.

Young Wallander er baseret på Henning Mankells bedstsælgende romaner om Kurt Wallander. Serien er skabt af Yellow Bird UK – et Banijay Group company, der producerede den svenske Wallander-franchise på TV4 såvel som den succesfulde BBC-serie Wallander fra 2008. Serien er instrueret af Jens Jonsson og Mani Maserrat og produceret af Berna Levin og Marshall Leviten. Manuskriptforfattere er Chris Lunt og Mike Walker.

De nye afsnit af Young Wallander lander eksklusivt på Netflix i 2022.

Kilde: Netflix presse

I samme kategori

Back to top button