StreamingnytNet-TV

Yahoo på vej med tv-serier

yahoo_tvTV markedet er for alvor ved at flytte sig fra de traditionelle tv-kanaler over på Nettet, hvor der hele tiden dukker nye navne op, der vil levere originalt indhold til de moderne serie-hungrende streaming forbrugere.

Nu melder Yahoo sig også ind i kampen med 2 nye serier, der får premiere i 2015. Der er tale om 2 komedieserier, der har ganske kendte navne bag kameraet.

Serien , Other Space, har Paul Feig (filmen Bridesmaids) som bagmand, han har tidligere også lavet tv-serien Freaks and Geeks. Other Space beskrives som en futuristisk komedie, hvor menneskeheden har erobret galaksen og efterhånden er begyndt at kede sig. Et rumskib opdager imidlertid et alternativt univers, og besætningen må forholde sig til konsekvenserne af det ukendte, mens de forsøger at finde vej tilbage til deres egen verden.

Instruktur  Bryan Gordon (The Office) og executive producer Mike Tollin (Varsity Blues) står bag den anden serie med titlen Sin City Saints. Den er centreret omkring en Silicon Valley rigmand, der køber et fiktiv basketball hold i Las Vegas, kun for at opdage, at det at drive et stort sports franchise er meget sværere end forventet.

Begge serier får 8 episoder der alle frigives samtidigt i starten af 2015.

Kilde: The Verge

I samme kategori

Back to top button