Xander Linnet erstatter Steen Jørgensen som Voice coach

| mandag 06. aug, 2012 16:18 | 0 Kommentarer

Voice Danmarks største stemme TV 2Når ”Voice – Danmarks største stemme” 15.september vender tilbage på TV 2, er det igen sangerne på scenen, der er i centrum. Showets fire coaches spiller dog en væsentlig rolle, og TV 2 kan nu offentliggøre, hvem de fire bliver.

Tre af showets fire coaches er garvede navne, som ved, hvad det handler om – på musikscenen såvel som i ”Voice”-sammenhæng. Nemlig Lene Nystrøm, L.O.C. og Sharin Foo. Som ny coach og konkurrent i kampen om de største stemmer kan de tre veteraner byde velkommen til Xander Linnet.

Underholdningschef på TV 2, Gitte Madsen, siger:

– Xander har ramt Danmark som en ekstremt stærk musiker, komponist og sanger. Han er vokset op med musik som et livsvilkår siden fødslen og er derfor en mere end kvalificeret konkurrent og udfordrer til Lene, Sharin og Liam. Han er samtidig en helt unik repræsentant for sin generation af danske kunstnere. Når jeg kigger på vores team af coaches, er jeg ikke i tvivl om, at danskerne kan se frem til et endnu stærkere ”Voice” end sidst. Niveauet er ekstremt højt blandt vores deltagere, og nu er det op til coachene at sikre sig de stærkeste stemmer. Vi er stolte over programmets fokus på de nyeste skud på musikhimlen, og vi er klar til at vise hele Danmark de allerbedste sangere fra den musikalske undergrund.

Anden sæson af ”Voice – Danmarks største stemme” skydes i gang lørdag 15. september på TV 2. Felix Smith er vært på showet. Første sæson af ”Voice – Danmarks Største Stemme” blev i gennemsnit set af 953.000 seere og blev dermed den mest sete lørdagsunderholdning på dansk tv siden 1999.

Kilde: TV 2

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt