TV-NytStreamingnyt

X-Files tilbage på Viaplay og TV3+ den 28. Januar

xfiles Viaplay TV3Den populære 90´er serie X-files, som gik under navnet Strengt fortroligt herhjemme, er som du sikkert ved atter blevet vakt til live med en helt ny sæson. Den 10. sæson af X-files har premiere på Viaplay og TV3+ den 28.  januar kl 21.00.

Samtidigt kommer de tidligere 9 sæsoner af X-files kommer på Viaplay.

Det er 13 år siden, at vi tog afsked med X-files og nu kommer næste kapitel af den spændende serie. Sæson 10 består af 6 afsnit og er produceret af Chris Carter, med de originale stjerner David Duchovny og Gillian Anderson i rollerne som Mulder og Scully. Mitch Pileggi vender også tilbage som FBI boss, Walter Skinner.

I det første afsnit får Mulder og Scully en sag om en mulig alien bortførelse.

De nye episode vil være fyldt med gæstestjerner som Joel McHale (Community), Robbie Amell (The Flash), Lauren Ambrose (Six Feet Under), Annabeth Gish (The Bridge), Annet Mahendru (The Americans), Rhys Darby (Flight of the Conchords), Kumail Nanjiani (Silicon Valley) og William B. Davis.

Tre af episoderne er skrevet og instrueret af Chris Carter, og resten af de nye episode er skrevet og instrueret af de originale serieveteraner Glen Morgan, Darin Morgan og James Wong.

I samme kategori

Back to top button