TV-Nyt

X-Factor rykker over på TV 2 fra 2019

Når ’X Factor’ til foråret er rullet over skærmen for sidste gang på DR1, står TV 2 klar til fremover at løfte det populære underholdningsprogram. TV 2 har netop indgået aftale med Blu og Freemantle Media om rettighederne til formatet, der sendes første gang på TV 2 i starten af 2019.

– Vi glæder os til at kaste os over ’X Factor’ med friske kræfter. ’X Factor’ er Danmarks største underholdningsformat, som i dén grad samler danskerne, og på den måde passer det rigtig godt ind i vores i forvejen stærke underholdningsportefølje. Det ligger smukt i forlængelse af TV 2s fokus på at engagere danskerne og på alt det, vi deler, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, og uddyber:

– TV 2 vil gerne samle danskerne om fælles oplevelser, og dansk kvalitetsindhold er rygraden i vores tilgang. Det omfatter i dén grad også de store underholdningsformater, der bringer folk sammen på tværs af aldersgrupper og geografi. Også derfor giver det god mening for TV 2 at sende ’X Factor’, der føjer sig fint til ’Vild med dans’, ’Voice Junior’ og ’Danmark har talent’.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Også hos produktionsselskabet Blu ser man frem til samarbejdet:

– Det har været en udsøgt fornøjelse for Blu at producere ’X Factor’, siden det kom til Danmark. Det er et enestående program, som mere end noget andet tv-format formår at røre og begejstre. Vi glæder os derfor utroligt meget over, at TV 2 har valgt at fortsætte successen og sikre, at danskerne ikke skal undvære ’X Factor’ i fremtiden, siger Anne Brostrøm, adm. direktør for Blu.

Med kontrakten på plads skal TV 2 nu i gang med den overordnede planlægning og forberedelserne til produktionen, så man er klar med et brag af en første TV 2-sæson af programmet.

– Vi vurderer klart, at vi kan lave ’X Factor’, så det har vitalitet til mange sæsoner endnu. Vi skal selvfølgelig finde vores måde at gøre det på. Dét – og alle detaljer omkring dommere og vært etc. – går vi nu i gang med at se på. I mellemtiden skal DR naturligvis lige sende deres sidste sæson, siger Lotte Lindegaard.

Læs også Sidste omgang X Factor på DR1 starter nytårsdag

Kilde: TV 2

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button