TV-Nyt

X-Factor fylder 10 år – premiere 30. december

X factor 2017
Foto: Bjarne Bergius Hermansen

En helt ny sæson af X Factor går i luften den 30. december 2016. Denne gang kan landets mest populære underholdningsprogram fejre sit 10-års jubilæum. For andet år i træk består dommertrioen af Thomas Blachman, Remee og Mette Lindberg, mens Sofie Linde som vært er klar til at lede slaget og føre seere, dommere og deltagere igennem sæsonen.

Et ekstra program

Siden 2008 har X Factor samlet danskerne foran tv-skærmen fredag aften, og den 30. december er det tid til premieren på den 10. sæson. Og i år får seerne 14 programmer, hvilket er ét mere end de forgangne ni sæsoners 13 programmer, og det betyder én times ekstra X Factor i denne sæson. Hvad der helt præcist kommer til at ske, må seerne væbne sig med tålmodighed for at finde ud af.

DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme glæder sig til jubilæumssæsonen af X Factor. Han udtaler:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Det er stort, at vi nu sender X Factor for 10. år i træk. X Factor har bevist, at det er et underholdningsprogram, som formår at samle danskere på kryds og tværs af geografi, alder, baggrund og smag. Vi er enormt stolte over alt det, som X Factor har lykkedes med i Danmark gennem det sidste årti, og jeg glæder mig over, at vi i år er i stand til at producere mere X Factor til seerne.”

Blachman, Remee og Lindberg vender tilbage

Dommertrioen, som ligesom sidste år består af de to erfarne dommere, Thomas Blachman og Remee, samt den yngre, kvindelige dommer, Mette Lindberg, er mere end klar til jubilæumssæsonen.

Jan Lagermand Lundme forklarer, hvad der gør dommertrioen til noget helt særligt:

”På hver deres måde bidrager de med uovertrufne mængder af kreativitet, dybde og personlighed, og de brænder virkelig for at spotte og udvikle talenterne, de møder i X Factor. Det slog gnister mellem dem på den virkelig gode måde i sidste sæson, og jeg er overbevist om, at dommertrioen vil levere en charmerende, skarp og inspirerende sæson.”

Gensyn med den populære værtinde

Seerne kan også glæde sig til et gensyn med den populære værtinde Sofie Linde, som sidste år tog Danmark med storm, da hun med kyndig og kærlig hånd styrede dommere, deltagere og seere gennem X Factor.

”Sofie indeholder alt det, som en værtinde i verdensklasse skal indeholde,” udtaler underholdningschefen og fortsætter:

”Hun er charmerende og indlevende, og hun evner på bedste vis at give kærligt modspil til dommerne og møde X Factor-deltagerne med humor og varme. Hun gør værtsrollen til sin helt egen, og jeg kunne ikke forestille mig en bedre værtinde til X Factors jubilæumssæson.”

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button