TV-Nyt

X Factor 2023 – Simon Kvamm bliver ny dommer

Når X-Factor vender tilbage på TV 2 så bliver det med en ny dommer. Simon Kvamm har nemlig sagt ja til at blive dommer på talentprogrammet. Thomas Blachman og Kwamie Liv fortsætter i de to øvrige dommerstole, mens det allerede var meldt ud at Martin Jensen stoppede efter sidste sæson.

Simon Kvamm er sanger og sangskriver, manuskriptforfatter og skuespiller – og fra januar 2023 er han også ‘X Factor’-dommer på TV 2.  Et job, den 47-årige musiker og entertainer glæder sig meget til:

– Efter mange år i musik føler jeg mig klar til give andre råd og vejledning med på vejen. Jeg vil forsøge at videregive min kærlighed til at optræde og iscenesætte sange på nye måder og glæder mig til at finde og arbejde med mennesker, der vil og kan andet og mere end at synge rent. Og så kribler det bare i min indre cirkushest efter at blive sluppet løs i Danmarks største familieunderholdningsarena, siger Simon Kvamm.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi glæder os utroligt meget til at få Simon Kvamm med på holdet. Han er en helt særlig størrelse i dansk musik med et kæmpe musikalsk og alsidigt talent, som vi ser frem til at se ham folde ud både som mentor og dommer i ‘X Factor’. Der er ingen tvivl om, at han kan give de øvrige dommere kamp til stregen, og at vi har tre dommere, som fagligt komplementerer hinanden virkelig godt, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV 2.

Masser af musik i Kvamm
De fleste vil kende Simon Kvamm som sanger og sangskriver i rockbandet Nephew, som en del af gruppen De Eneste To med vennen og musikeren Peter Sommer og som frontmand i bandet og producertrioen HUGORM. Kvamms musikkarriere tæller et hav af succesfulde, anmelderroste og prisbelønnede albumudgivelser, heriblandt Nephews ‘USADSB’ og HUGORMs ‘Kom vi flygter’. I oktober 2022 udgiver Kvamm det andet album med HUGORM, der har fået titlen ‘TRO, HUG & KÆRLIGHED’. I seneste sæson af ‘Toppen af poppen’ tonede Simon Kvamm og HUGORM også frem på TV 2, og i januar 2023 vil Kvamm altså igen være at finde på TV 2s sendeflade – denne gang som en del af dommertrioen i ‘X Factor’.

I den nye sæson bliver det igen med fordelingen med hver dommer har en deltager i hver kategori. Pladeselskabet Universal har fået til at opgave at caste nogle grupper, der skal være med til auditions i forsøg på at højne kvaliteten af den kategori.

Man kan stadig lige nå at tilmelde sig

Kilde: TV 2 presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button