TV-Nyt

World Boxing Super Series – Se med på TV3+ og Viaplay fra 3. september

World Boxing seriesNår den nyskabende og verdensomspændende bokseturnering, World Boxing Super Series, har premiere den 9. september kan bokseinteresserede danskere følge med på TV3+ og Viaplay.

Turneringen som vil revolutionere professionel boksning skydes i gang med en kamp i Berlins Max Schmeling Halle mellem cruiservægtsverdensmesteren Olexandr Usyk fra Ukraine og tyskeren Marco Huck.

Claus Borre kommenterer kampen som begynder kl. 23.00 og TV3+ disker op med optakt fra 21.00 til den første af World Boxing Super Series kvartfinaler, som efterfølgende vil blive afviklet otte lørdage i træk i september og oktober med.

”Vi glæder os til at kunne vise noget af det ypperste boksning i verden til de danske seere. World Boxing Super Series er et nyt, spændende knockout-format, hvor vinderne af kvartfinalerne går videre til semifinaler og finale og en vinder til sidst kåres og modtager The Muhamad Ali Trophy, som tegn på sejren. Vi garanterer topunderholdning, fantastisk TV-produktion og masser af smæk for skillingen”, siger TV3 Sports danske sportschef, Kim Mikkelsen.

World Boxing Super Series afvikles i debutsæsonen i to vægtklasser, Cruiservægt og Supermellemvægt. Otte boksere i hver vægtklasse kæmper om den samlede sejr og om mange millioner i pengepræmier.

Allerede den 26. oktober får TV3+ seerne en forsmag på boksesporten, når kanalen disker op med minimum 10 timers hårdtpumpet optakt til megakampen mellem Floyd Maywarther og Conor McGregor, som finder sted i Las Vegas.

Camilla Martin og Peter Grønborg underholder og varmer op fra kl. 20.00 lørdag den 26. august og bliver ved hele natten og morgenen til hovedkampen går i gang i de tidligere morgentimer søndag den 27.

Selve kampen kan kun ses som pay-per-view og kan købes hos Viaplay, Viasat, Waoo og Stofa.

Endelig følges alle kampe i turneringen af dokumentarfilmhold, og der produceres således tre halvtimers dokumentarer om hver kamp. Det vil sige i alt 48 dokumentarer i forbindelse med kvartfinalerne alene. De vises på TV3 SPORT-kanalerne og på MTG’s digitale platforme i ugen op til hver kamp.

FAKTA OM WORLD BOXING SUPER SERIES:

Deltagere:                      16 topboksere

Kombineret rekordliste: 443 sejre, 17 nederlag, 294 knock-outs.

VM-bælter:                      7

Ubesejrede boksere       9

Tidligere verdensmestre 3

I samme kategori

Back to top button