Wimbledon tennis 2019

| mandag 17. jun, 2019 09:43 | opdateret 18. jun, 2019 kl. 11:48 | 4 Kommentarer
Wimbledon 2019 på tv og streaming

TV 2 har her 18. juni bekræftet at de viser Wimbledon 2019 på TV 2, TV 2 Sport og TV 2 Play. Læs mere her

Tennisfans venter fortsat utålmodigt på en endelig bekræftelse på vores årets Wimbledon tennisturnering vises. Som vi tidligere har skrevet, så er TV 2 Sport den mest sandsynlige kandidat. De har forhandlet igennem længere tid bekræftede Frederik Lauesen, sportschef hos TV 2 overfor BT for nogle uger siden. Forventningen tilbage omkring 24. maj var, at aftalen ville falde på plads inden for et par uger.

Det er imidlertid fortsat ikke sket, og her to uger inden Wimbledon 2019 starter, så kan TV 2 endnu ikke endeligt bekræfte de sender turneringen.

Det fremgår af deres programoversigt for TV 2 Sport for 1. juli, hvor der er gjort plads til at sende, men endnu tør man altså ikke skrive Wimbledon på. Det fremgår i øvrigt også at TV 2 også har plads i programoversigten til Wimbledon i eftermiddagstimerne.

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt

4
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
3 Svar i tråden
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
HansPedersen

Ja, det tyder jo meget på at de arbejder ud fra at de har rettighederne. Tænkte at touren ville gøre de ikke ville kunne udnytte nok kanaler. Vi har jo tidligere på Viasat været vandt til at der blev sendt på 2 kanaler. og hovedkanalen TV2 skal jo vise Tour de France fra d. 6. juli. Er det ikke lidt underligt at køre 5 dage på hovedkanalen for så ikke at vise noget fra slutningen når der er tour? Et tillægsspørgsmål. Hvor ser du tv-program 2 uger frem? synes kun jeg kan finde 7 dage frem på de steder jeg… Read more »