[responsive_menu_pro]

Wimbledon vises på TV 2, TV 2 Sport og TV 2 Play – nu endeligt bekræftet

| tirsdag 18. jun, 2019 11:36 | opdateret 18. jun, 2019 kl. 12:00 | 3 Kommentarer
Wimbledon 2019 på tv og streaming

Rettighederne til verdens ældste tennisturnering – Wimbledon – er tilbage hos TV 2-familien allerede fra sommeren 2019. TV 2, TV 2 PLAY og TV 2 SPORT har erhvervet rettighederne hos IMG Nordic for en fireårig periode til og med 2022.

TV 2 har en stolt tradition fra årene 1999-2006 for at sende Wimbledon-tennis. I årene herefter overgik rettighederne til den sportskanal, der blev ejet i fællesskab af TV 2 og Viasat – og siden til TV3s sportskanaler.

– Det er en stor glæde for os, at vi kan genoptage vores dækning af Wimbledon-turneringen, som leverer den bedste tennis i verden til vores seere. Foruden at opleve verdens bedste tennisspillere på The All England Lawn Tennis Club’s historiske græsbaner håber vi naturligvis, at Caroline Wozniacki kan gøre sig gældende i den legendariske grand slam-turnering i London, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og fortsætter:

– Wimbledon har en særlig aura over sig, og det er grunden til, at de fleste tennisspillere peger på netop Wimbledon som den turnering, de allerhelst vil vinde. Det er på Wimbledons Centre Court, spillerne skriver sig ind i historiebøgerne.

Også hos IMG Nordic og The All England Lawn Tennis Club er der glæde over samarbejdet med TV 2, som sikrer Wimbledon-tennis på den landsdækkende TV 2-kanal, på Danmarks mest sete sportskanal, TV 2 SPORT, og på streamingtjenesten TV 2 PLAY.

– Vi sætter stor pris på det engagement, som TV 2s kanaler har vist tennis gennem årene, og vi er glade for, at TV 2 har erhvervet Wimbledon-rettighederne for 2019 og de efterfølgende år. Dette afspejler den entusiasme, TV 2 har vist ikke alene for Wimbledon, men for tennis som helhed efter den enorme succes for den tidligere verdensetter og Grand Slam-vinder Caroline Wozniacki, siger Mick Desmond, der er kommerciel direktør og mediedirektør for The All England Lawn Tennis Club.

Dette års Wimbledon-turnering foregår i dagene 1.-14. juli.

Video Thumbnail

Wimbledon på TV 2, TV 2 SPORT & TV 2 PLAY

Del på:

Tags: , , , ,

Gemt under:: TV-Nyt

3
Kommentarer

Please Login to comment
3 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Michael-Christensen80

Du skal nok tilføje at rettighederne udløber til 2022

Kristian

IMG .. de står bag Strive sport..
De soldt også noget La Liga og Serie A til TV2
sååååå had set kom.

Godt IMG ikke valgt deres egen Strive.

HansPedersen

Jeg synes stadig det er underligt at de starter ud med at bruge TV2 de første 5 dage (antager jeg) for når det så begynder at blive spændende så er det kun på TV2 sport (og play). For jeg kan umulig forestille mig at selv finaleweekenden rykker touren væk fra TV2. Det er sådan lidt la la følelse eller hvordan man skal beskrive det. Derfor troede jeg faktisk ikke de var interesseret i den rettighed når de kun har en kanal reelt at udnytte den på.