TV-Nyt

Wimbledon vises på TV 2, TV 2 Sport og TV 2 Play – nu endeligt bekræftet

Rettighederne til verdens ældste tennisturnering – Wimbledon – er tilbage hos TV 2-familien allerede fra sommeren 2019. TV 2, TV 2 PLAY og TV 2 SPORT har erhvervet rettighederne hos IMG Nordic for en fireårig periode til og med 2022.

TV 2 har en stolt tradition fra årene 1999-2006 for at sende Wimbledon-tennis. I årene herefter overgik rettighederne til den sportskanal, der blev ejet i fællesskab af TV 2 og Viasat – og siden til TV3s sportskanaler.

– Det er en stor glæde for os, at vi kan genoptage vores dækning af Wimbledon-turneringen, som leverer den bedste tennis i verden til vores seere. Foruden at opleve verdens bedste tennisspillere på The All England Lawn Tennis Club’s historiske græsbaner håber vi naturligvis, at Caroline Wozniacki kan gøre sig gældende i den legendariske grand slam-turnering i London, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og fortsætter:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Wimbledon har en særlig aura over sig, og det er grunden til, at de fleste tennisspillere peger på netop Wimbledon som den turnering, de allerhelst vil vinde. Det er på Wimbledons Centre Court, spillerne skriver sig ind i historiebøgerne.

Også hos IMG Nordic og The All England Lawn Tennis Club er der glæde over samarbejdet med TV 2, som sikrer Wimbledon-tennis på den landsdækkende TV 2-kanal, på Danmarks mest sete sportskanal, TV 2 SPORT, og på streamingtjenesten TV 2 PLAY.

– Vi sætter stor pris på det engagement, som TV 2s kanaler har vist tennis gennem årene, og vi er glade for, at TV 2 har erhvervet Wimbledon-rettighederne for 2019 og de efterfølgende år. Dette afspejler den entusiasme, TV 2 har vist ikke alene for Wimbledon, men for tennis som helhed efter den enorme succes for den tidligere verdensetter og Grand Slam-vinder Caroline Wozniacki, siger Mick Desmond, der er kommerciel direktør og mediedirektør for The All England Lawn Tennis Club.

Dette års Wimbledon-turnering foregår i dagene 1.-14. juli.Wimbledon på TV 2, TV 2 SPORT & TV 2 PLAY
Wimbledon på TV 2, TV 2 SPORT & TV 2 PLAYPrøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button