Streamingnyt

Will Ferrell / Paul Rudd serie kommer på Apple TV+

Apple har sikret sig retten til den nye serie The Shrink Next Door, der er baseret på en meget populær podcast. Serien har Will Ferrell og Paul Rudd i hovedrollerne. Det bliver første gang siden Anchorman 2: The Legend Continues, at de to finder sammen igen. Der er tale om en såkaldt limited series på 8 afsnit.

The Shrink Next Door beskrives som en mørk komedie inspireret af ægte begivenheder, der beskriver det bizarre forhold mellem stjernepsykiater Dr. Isaac “Ike” Herschkopf, spillet af Paul Rudd, og hans mangeårige patient ”Marty” Markowitz, spillet af Will Ferrell.

I løbet af deres forhold overtager den alt for charmerende Ike langsomt Martys liv, han flytter endda ind i Martys Hamptons hjem og overtager hans familievirksomhed.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien udforsker, hvordan et tilsyneladende normal læge-patient forhold forandrer sig til et udnyttende forhold fyldt med manipulation, magtspil og dysfunktion.

Serien er instrueret af Michael Showalter (“The Big Sick”, “The Lovebirds”) og baseret på manuskriptet fra Emmy, Golden Globe, BAFTA, WGA Award-vinder Georgia Pritchett (“Succession,” “Veep”).


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button