Streamingnyt

We Are Who We Are – ny serie af Oscar-vinderen Luca Guadagnino på HBO Nordic

We Are Who We Are er den første serie fra den anerkendte, italienske instruktør, Luca Guadagnino, der blandt andet står bag den Oscar-vindende film, Call Me by Your Name.

I centrum for handlingen finder man de to teenagere, Fraser og Caitlin, der begge bor på en amerikansk militærbase i Italien. Serien følger deres oplevelser med turbulente venskaber, den første kærlighed, identitetskriser og alt det, som ellers hører til et indviklet teenageliv.

Jack Dylan Grazer spiller den indadvendte, 14-årige Fraser, som flytter med sine to mødre, Sarah (Chloë Sevigny) og Maggie (Alice Braga), til den amerikanske militærbase i Veneto. Jordan Kristine Seamón er den selvsikre Caitlin, som har boet på militærbasen i flere år og snakker flydende italiensk. Hun bor på basen sammen med broderen Danny (Spence Moore II), faderen Richard (Kid Cudi) og moderen Jenny (Faith Alabi).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Caitlin er den centrale figur i vennekredsen, der består af Britney (Francesca Scorsese), en udadvendt, sjov og seksuelt frigjort pige; den muntre og venlige Craig (Corey Knight), der er soldat i start 20’erne; Sam (Ben Taylor), Caitlins besidderiske kæreste; Enrico, Craigs yngre bror (Sebastiano Pigazzi), der er en eventyrlysten 18-årig med et godt øje til Britney; og Valentina (Beatrice Barichella), en lokal, italiensk pige.

Luca Guadagnino er både seriens manuskriptforfatter, showrunner og instruktør, og Lorenzo Mieli fra The Apartment og Mario Gianani fra Wildside fungerer som seriens executive producenter i samarbejde med Elena Recchia, Nick Hall, Sean Conway og Francesco Melzi d’Eril.

Paolo Giordano og Francesca Manieri er medskribenter på serien sammen med Guadagnino, og serien er en co-produktion mellem HBO og Sky.

We Are Who We Are består af 8 episoder og får premiere til september på HBO Nordic.

Kilde: HBO presse

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button