StreamingnytNet-TV

Watz Me Now klar med flere tv-kanaler

watz me now nye kanaler

Internet tv-udbyderen Watz Me Now lancerer nu 4 Turner-kanaler i sit udbud. Der er tale om de 4 kanaler: CNN, TNT, Cartoon Network og Boomerang.

De nye kanaler vil alle kunne købes enkeltvis til 20 kr stykket. Alle fire kanaler vil blive inkluderet i fuldpakken til uændret pris, så der bliver mere for pengene til fuldpakke kunderne.

Derudover introducerer Watz Me Now en nyhedspakke med CNN, Bloomberg og BBC World News til 40 kr som kan tilkøbes til grundpakken.

Mere for hele familien

Med udvidelse af det samlede pakketilbud  tilgodeser Watz Me Now nu i endnu højere grad hele familien.

– Hidtil har vi kunnet tilbyde DR Ramasjang og DR Ultra til familiernes yngste medlemmer, men nu udvider vi altså tilbuddet til også at omfatte Cartoon Network og Boomerang. På Cartoon Network er vi glade for at præsentere sjove og spændende programmer som Gumball og Eventyrtid og på Boomerang – familiens samlingssted for både børn og voksne – er der blandt andet klassiske tegnefilm som Tom & Jerry og Scooby-Doo show, fortæller Lars Taagaard Christiansen.

Catchup, gør det lettere at se sine yndlingsprogrammer
Watz Me Now’s særlige ’Catchup’-funktion gør, at brugerne kan se deres yndlingsprogrammer præcis når det passer dem. Det kommer ikke mindst de yngre tv-seere til gode.

– ’Catchup’ giver frihed og ikke mindst for børn er det en fantastisk løsning. De kan tænde for tv’et på et hvilket som helst tidspunkt og vælge mellem alle de programmer, som er blevet vist op til 48 timer siden. På den måde undgår man at tænde for tv’et og komme midt ind i et program. Med ’Catchup’ kan du nemlig se programmet i sin fulde længde, præcis når det passer dig, lyder det fra Lars Taagaard Christiansen.

Watz Me Now er i det hele taget meget tilfredse med at kunne lancere Turners fire flagship-kanaler.

– Vi er lige startet på en lang rejse, og vi arbejder hele tiden på at få vores indhold og nye kanaler på plads, så vi tilgodeser danskernes tv-ønsker og behov. Med Turner Broadcasting-aftalen tager vi et skridt i den rigtige retning med en væsentlig styrkelse af vores samlede programudbud, lyder det fra Lars Taagaard Christiansen.

Ifølge Watz Me Now’s administrerende direktør er eksempelvis CNN International med til at gøre udbuddet af internationale nyheder komplet. Samtidig mener Lars Taagaard Christiansen, at man med tilføjelsen af TNT appellerer endnu mere til det kvindelige segment, som hidtil har været en smule overset.

Kanalerne kan bestilles nu på watzmenow.tv

Kender du ikke Watz Me Now så kan du læse vores udførlige anmeldelse her

Du kan også se vores videoanmeldelse herunder.Watz Me Now Videoanmeldelse
Watz Me Now Videoanmeldelse


Om Watz Me Now
Watz Me Now gik i luften i begyndelsen af 2014 med tilbud om en grundpakke med 15 kanaler til 90 kr.
Ud over det kan kunderne vælge mellem en række kanaler og tilkøbe ekstra kanaler efter eget ønske.
Watz Me Now har en klar målsætning om at kunne tilbyde et større udvalg af kanaler, og Lars Taagaard Christiansen oplyser, at der i øjeblikket forhandles med en række forskellige tv-stationer. Det betyder, at kunderne i løbet af foråret kan se frem til nye og spændende tv-kanaler.Et abonnement hos Watz Me Now kan deles med andre i husstanden, således at man kan sidde med op til fire forskellige enheder og se fire forskellige programmer på samme tid.

I samme kategori

Back to top button