TV-Sport

Warner Bros Discovery køber FA Cup rettigheder i Storbritannien

FA Cup rettighederne fra 2025/26 og 4 år frem for Storbritannien er nu blevet solgt. Aftalen omfatter også The FA Community Shield samt The FA Youth Cup semi-finaler and finale.

Køberen er Warner Bros Discovery’s sports afdeling, TNT Sports, der vil vise alle kampe fra tredje runde og frem live. Undtaget er naturligvis live 16:00 lørdagskampe, der stadig er omfattet af de britiske gamle regler for beskyttelse for at sikre folk på stadions.

Aktuelt så er FA Cup’en i Storbritannien delt mellem ITV og BBC. Der vil også med denne nye aftale komme kampe på gratis kanaler, men mange kampe vil ligge på betalings-tv, hvilket har få flere vrede kommentarer med på vejen i Storbritannien.

I Danmark har Warner Bros Discovery aktuelt også FA Cup blandt sine rettigheder, der dog deles med Viaplay Group. Oprindeligt så var det det daværende MTG, der købte rettighederne alene, men en dele aftale med Discovery blev senere indgået.

De danske FA Cup rettigheder udløber dog her i 2024, når den igangværende FA Cup er færdigspillet. Selv om Warner Bros Discovery ikke har vist den store interesse for nye sportsrettigheder på det danske marked, så er FA Cup én af de få rettigheder, man kunne få fat på, hvis man fortsat ønsker fodbold på sine kanaler fremover. Som bekendt så mister Warner Bros Discovery Superligaen her efter den igangværende sæson.

I samme kategori

Back to top button