Waoo

Waoos TV-boks kunder har nu den nye udgave af DRTV streamingtjenesten

Fra 13. december kan Waoo tv-kunder tilgå den relancerede version af DRTV direkte på Waoos TV-boks.

Med opdateringen vil kunderne fortsat kunne tilgå DR Ultra og DR3 nemt og hurtigt via deres TV-boks. Disse har DR fra nytår ellers besluttet at lukke som flowkanaler for at flytte over på deres streamingtilbud. Samtidig indeholder opdateringen en mere personlig brugerflade med mulighed for login, som skal gøre det nemmere at finde netop det indhold, som er relevant for den enkelte bruger.

”DR laver en lang række populære programmer, som danskerne gerne vil se, og deres kanaler er blandt dem, der bliver set absolut mest. Derfor skal vores kunder naturligvis have nem og direkte adgang til de flere tusinde programmer som DRTV indeholder, så de kan se dem, når de ønsker det,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fra nytår vil man også kunne finde indhold fra det nye tilbud DR2+ via streamingtilbuddet, som indeholder programmer og indhold om kultur og samfund.

”Vi er glade for at Waoos TV-kunder nu mødes af vores opdaterede DRTV, så vores stærke danske indhold er så nemt tilgængeligt som muligt, for så mange danskere som muligt. Målet er at vores streamingtilbud skal være lige så stærkt og attraktivt som vores flow TV”, siger underdirektør Lars Fredenslund Høgsberg, DR Medier.

Udover adgangen til DRTV har Waoos TV-kunder også mulighed for at tilgå en lang række andre streamingtjenester direkte på TV-boksen ved hjælp af få klik på deres fjernbetjening. Her er Viaplay, Netflix og YouTube nemlig allerede integreret, så kunderne kan se indhold fra tjenesterne, lige så nemt som de kan se flow TV.

Kilde: Waoo presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button