Waoo

Waoo: EM fodbold via Web TV er et hit

waoo-logoEM i fodbold ses på farten. Waoo melder om, at forbruget af web-tv ude af huset er mere end fordoblet, siden slutrunden begyndte. Tallene viser ifølge Waoos administrerende direktør, Jørgen Stensgaard, at det har stor betydning at være der, hvor kunderne er – også når de ikke er hjemme.

EM i fodbold lægger gaderne øde, men Waoos kunder sidder ikke hjemme for at se fodbold fra Frankrig. Waoo har givet sine kunder adgang til at se alle kampe på DR og TV2 – og i øvrigt de fleste andre tv-kanaler – uanset om man befinder sig hjemme, i sommerhuset, på festival, på stranden eller hvor som helst. Og kunderne benytter det i stor stil.

”Målinger viser, at vores kunders forbrug af web-tv på enheder uden for hjemmet steg markant, den dag EM begyndte, og siden har vi kunnet se et meget højt forbrug, hver gang der spilles kamp,” siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.


Faktisk melder Waoo om, at forbruget er fordoblet under EM, og ifølge Jørgen Stensgaard viser det, at det er væsentligt at have den vare på hylden, som kunder efterspørger.

”I en tid, hvor flow-tv bliver udfordret af streaming, er live-sport på tv et kapitel for sig. Kunderne forventer live-tv med samme mobilitet og fleksibilitet, som de kender fra de nye streaming-tjenester. Det er helt afgørende at kunne levere varen, nu og her, der hvor kunderne er.  Det er den forventning fra kunderne, som har resulteret i kritik af vores kolleger hos YouSee, fordi de tager ekstra betaling for at tilbyde EM-fodbold fra TV2 uden for egne netværk,” siger Jørgen Stensgaard.

At det netop er EM, der trækker det danske tv-publikum til de bærbare skærme ude af huset, ses ekstra tydeligt i Waoos data fra de to fodboldfri dage i uge 25, hvor landsholdene havde hvilepause. Her faldt forbruget hos Waoo markant.

”Sommeren er traditionelt ikke den tid på året, hvor danskerne ser mest tv, men store sportsbegivenheder trækker rigtig mange seere, uanset om de sidder hjemme eller befinder sig ude i sommerlandet. Og vi har da også forberedt os på, at der kommer et nyt rykind, når der vises OL på DR og TV2,” siger Jørgen Steensgaard.
Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button