Waoo

Waoo Web TV klar til Android

waoo-logoTV-kunder hos Waoo!, som har en Android-tablet eller smartphone, kan nu benytte deres enheder til at se TV fra Waoo!. Fiberbredbåndsselskabet har netop lanceret en Android-app, og med den får kunder mulighed for at se deres TV-kanaler direkte på de mobile Android-enheder i hele Danmark.

”I denne første version vil kunderne som udgangspunkt få adgang til at se flow-TV på de kanaler, de har i deres eksisterende TV-pakke. Interfacet bliver i vid udstrækning identisk med det, Apple-brugere kender fra iPad’en. Vi arbejder på at udvide med flere digitale tjenester såsom vores TV-arkiv og mulighed for filmleje, som kunderne kender fra TV-boksen,” siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo!.

Android-app’en har været efterspurgt af mange kunder, og Jørgen Stensgaard håber, at resultatet har været værd at vente på.

”Android er mere komplekst at udvikle til end Apples iOS. Der findes et væld af skærmstørrelser i modsætning til Apples systemer, som er skræddersyet til forholdsvis få variationer af iPad’en. Det skal ikke tages som en undskyldning, men nærmere en forklaring på, at kunderne har måttet vente på denne mulighed. Men vi er så meget desto gladere for, at vi nu kan tilbyde en ekstra gratis service til kunder med Android-enheder,” fortæller Jørgen Stensgaard.

App’en er optimeret til styresystemet Android 4.2 eller nyere og understøtter langt de fleste nyere tablets og smartphones. Man kan læse mere om, hvordan man benytter Waoo!’s Web TV på waoo.dk/tv/webtv.

Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button