Waoo

Waoo! Web TV i god kvalitet

waoo logoFra i dag kan Waoo!’s TV-kunder med Stor TV Pakke uden ekstra betaling se Waoo! Web TV på op til fem computere i hjemmet som et supplement til familiens faste TV-skærme. Og ligesom med Waoo!’s TV til fladskærmen, er kvaliteten af Waoo!’s Web TV den bedste på markedet blandt de store TV-leverandører.

Waoo! Web TV er optimeret til computer-skærme og streames i en kvalitet på op til 3 Mbit/s, hvilket er den højeste hastighed på Web TV blandt de store TV-leverandører. Det giver et knivskarpt billede på en computer-skærm og en meget bedre TV-oplevelse end hidtil set. Til de ”rigtige” TV-skærme streamer Waoo! gennem IPTV på TV boks allerede i markedets højeste kvalitet, nemlig i 12 Mbit/s. På selv en meget stor og krævende fladskærm giver det et knivskarpt billede.

Det er Waoo!’s meget høje bredbåndshastigheder på fiberbredbåndsforbindelserne, der giver Waoo! mulighed for at levere en så høj TV-kvalitet på både TV-skærme og computere. Waoo! Web TV er forbeholdt kunder med Waoo! fiberbredbånd.

”I Waoo! fastholder vi at tale båndbredde, fordi den er meget væsentlig for, hvilken kvalitet vores kunder oplever. Vi har fokus på at give vores kunder de bedste oplevelser, uanset om det drejer sig om TV eller fiberbredbånd. Ved at oplyse et minimum af tekniske specifikationer ønsker vi at gøre det gennemskueligt, hvad vores kunder får hos os,” siger Anders Christjansen, administrerende direktør i Waoo!

Waoo!’s kunder er typisk familier i parcelhuskvarterer i provinsen. Med Waoo! Web TV kan de lige nu se ca. 40 live TV-kanaler på deres computer ud af de 67, der ligger i Waoo! Stor TV Pakke.

”Nu får familien øget fleksibilitet og mulighed for at se TV i mange rum. Samtidig har vi bestræbt os på at gøre TV-oplevelsen på computeren lige så god som på fladskærmen ved at gøre det attraktivt og nemt at zappe mellem kanalerne, ” tilføjer Anders Christjansen.

”Inden årets udgang får vores kunder også mulighed for at se video on demand på deres computer, på samme måde som de i dag kan det på deres TV-bokse,” siger Anders Christjansen.

Kilde: Waoo! presse

 

I samme kategori

Back to top button