Waoo

Waoo vil ind i Hovedstaden

Waoo logo 2016Danmarks bedste internetleverandør er fra tirsdag den 4. april klar til at levere fiberbredbånd, TV, digitale tjenester og telefoni til mere end 90.000 kunder i et område, som på sigt vil dække 130.000 husstande. Det er fibernetselskabet Fibia, den største ejer i Waoo, som har besluttet at bringe hovedstaden væk fra at være det digitale Udkantdanmark.

Waoo har siden 2010 leveret prisvindende fiberbredbåndsforbindelser i store dele af Danmark – bare ikke i København og Nordsjælland. Hovedstadsregionen har haltet markant efter det øvrige Danmark, når det kom til udbuddet af fiberbredbånd og underholdning. Men det skal være slut nu, hvis det står til Waoo og fibernetselskaber Fibia. Fra 4. april udvides Waoo’s leveringsområde med hele 80.000 husstande.

Waoo melder sig klar til at tage kampen om Hovedstadsområdet op med en lang række fiberbaserede produkter så som fiberbredbånd, Smart WiFi, 4K/UHD TV, digitale tjenester og telefoni. Tidligere har det ikke været muligt for Waoo at levere andet end helt simple internetprodukter til de mange interesserede kunder, fordi Waoo og selskaberne bag har haft mere end almindeligt svært ved at skabe en rentabel forretning på det eksisterende net.

”Efterspørgsel fra kunderne i hovedstaden og Nordsjælland er kraftigt stigende. Hidtil har vi måttet sige nej til en masse kunder, som i modsætning til det øvrige Danmark ikke har kunnet få vores produkter, fordi omkostningerne ved at levere vores produkter i det hidtidige set-up i hovedstadsområdet har været skruet sammen på en måde, hvor vi ikke kunne få en forretning til at hænge sammen. Takket være fibernetselskabet Fibias nye løsning bliver de storkøbenhavnske kunder nu endelig ligestillet med resten af landet”, siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo, som netop for sjette år i træk er blevet kåret som Danmarks bedste internetleverandør.

Når de mange tusind kunder i og omkring hovedstaden endeligt kan få Waoo, skyldes det, at fibernetselskabet Fibia, der er ejet af Seas-NVE og NRGi – to af Danmarks største energiselskaber – investerer i ny fiber-infrastruktur, således at man derved kraftigt reducerer behovet for at anvende det eksisterende set-up, som ejes af TDC.

”Vores ejere møder simpelthen den efterspørgsel, der er. Det er selve kernen i deres nye indsats i Storkøbenhavn og Nordsjælland. De har skruet en forretningsmodel sammen, som de kan se holder. Der bliver allerede leveret Waoo på det meste af Sjælland, så det er oplagt for os at gå efter det potentiale, der er i Hovedstadsområdet og Nordsjælland,” siger Jørgen Stensgaard.

Waoo henviser til hjemmesiden www.waoo.dk, hvor interesserede hurtigt kan slå deres adresse op og se, om man bor i det nye dækningsområde.

I samme kategori

Back to top button