Waoo

WAOO TV prisstigninger i 2019

På TV-markedet reguleres priserne traditionelt omkring årsskiftet, og det kommer også til at være tilfældet hos Waoo i det nye år. De tre standard TV-pakker stiger således med 20 kr. pr. måned fra den 1. januar 2019.

”Det er aldrig sjovt at skulle hæve priserne, men når det skal være, er jeg glad for, at vi kan holde det på det niveau. Dertil kommer, at vi takket være nogle fornuftige aftaler med TV-stationerne er i stand til at sænke priserne på nogle af de mest populære danske kanaler i vores nye Waoo Flex, hvor kunderne selv sammensætter deres pakker,” siger Jørgen Stensgaard.

De årlige prisændringer på TV-markedet skyldes, at aftalerne mellem rettighedshaverne og udbydere som Waoo har indbygget bestemmelser om prisstigninger eller automatisk prisregulering efter inflationen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fakta om priser og udbud fra Waoo i 2019

  • Alle tre standard TV-pakker stiger 20 kr. pr. måned, uanset om de leveres gennem en TV-boks eller som streaming.
  • I Waoo Flex, hvor kunder frit kan sammensætte deres TV-pakke ud fra flere end 100 forskellige kanaler, er der både prisfald og -stigninger. Eksempelvis sænkes prisen på danske kanaler som bl.a. TV 2 News, TV 2 Zulu og 6’eren med en tier til 40 kr. pr. måned, mens udenlandske kanaler som Al Jazeera, France2 og NRK2 stiger fra 10 til 15 kr. pr. måned.
  • Kunder med en af de tre standard TV-pakker får i begyndelsen af det nye år fri adgang til filmtjenesten Viasat FilmFavoritter gennem TV-boks, browser eller app. Tjenesten vil indeholde 225 nyere spillefilm i alle genre, hvoraf 10-15 film udskiftes hver måned.
  • I begyndelsen af 2019 bliver det også muligt at se Waoo TV gennem Apple TV. For at få adgang skal kunden downloade downloade Waoos særlige app i Apples app-store.
Kilde: Waoo presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button