Waoo

Waoo tilbyder eSportsTV i deres tv-pakker

esportsTVWaoo tager som en af de første TV-distributører Viasats nye eSportskanal med i programudbuddet. Kanalen, der bliver en del af Waoos store pakker og selskabets Viasat-pakker, dækker en stigende interesse hos mange af Waoos kunder for gaming.

ESport er en sportsgren i kæmpe vækst, og flere af de dygtigste udøvere tjener penge i superstjerneklassen. Flere danske spillere gør sig godt på verdensplan, og interessen for at følge de dygtige Counter Strike- og FIFA-udøvere ventes at overhale både håndbold og ishockey i 2017. Derfor er Waoo både glad og stolt over at være blandt de første til at tilbyde Viasats nye eSportskanal, eSportsTV.

”Vi ved fra vores kundeundersøgelser, at en hel del gamere specifikt har valgt Waoo på grund af vores høje hastighed og lave latency på fibernettet. Og da 62% af seerne til disse sportsgrene selv er aktive spillere, ser vi det som en oplagt mulighed for at tilbyde det segment noget ekstra,” siger Jørgen Stensgaard, der er administrerende direktør i Waoo.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Viasat tilbyder selv kanalen i deres pakker, men derudover er Waoo den første TV-distributør til at tilbyde eSportsTV, som en decideret kanal i TV-pakkerne.

”Den ligger selvsagt som en del af vores Viasat-pakker, men derudover inkluderer vi også kanalen i vores store TV-pakker til private og foreningskunder – alt sammen uden ekstraomkostninger for kunderne resten af året. Lige så væsentligt bliver kanalen tilgængelig på vores web-TV løsninger, som man kan tage med sig ud af huset på både computer, iPad og Android-enheder. Hvis man ikke har én af de to pakker, tilbyder vi faktisk også, at man kan købe eSportTV som Frit Valg Kanal,” siger han.

eSport i døgndrift
Kanalen, der er verdens første dedikerede 24/7 lineære eSport TV-kanal med live gaming-events, vil sende mere end 1500 timer om året med liveudsendelser. Derudover råder den over et stort arkiv på mere end 2000 timers eSport, som vil være med til at fylde sendefladen ud.

Indholdet vil fortrinsvis være udsendelser og streams fra Turtle Entertainment (ESL) og Dreamhack, der som verdens største computerfestival står bag en række store gaming- og eSportsarrangementer.

”Der bliver rigeligt at følge med i, hvis man har interessen for gaming. Det har ikke før været muligt at følge det på samme måde – nu er de største arrangementer samlet ét sted. Og da kanalen henvender sig til brugere, der generelt efterspørger høje, stabile internethastigheder, er det et perfekt match i vores programudbud,” siger Jørgen Stensgaard.

Fakta om eSportsTV og Waoo:
Viasat lancerede i maj eSportsTV, og vil selv distribuere kanalen i deres udbud. Derudover er Waoo den indtil videre eneste TV-distributør, som tager kanalen med i kanaludbuddet.

TV-kanalen vil være at finde i følgende af Waoo TV-pakker fra den 13. juni:
Waoo Stor TV-pakke (uden ekstra omkostning)
Waoo Fuldpakke til foreninger (uden ekstra omkostning)
Viasat Basis TV-pakke (uden ekstra omkostning)
Viasat Mellem TV-pakke (uden ekstra omkostning)
Viasat Sport TV-pakke (uden ekstra omkostning)
Viasat Total TV-pakke (uden ekstra omkostning)
Som Frit Valg Kanal til 20,- pr. md. kan eSportTV bestilles direkte med fjernbetjeningen og bliver aktiveret med det samme.

I samme kategori

Back to top button