WaooHDTV

Waoo! satser på HD-kanaler og valgfrihed

waoo logoWaoo!’s TV-kunder med Stor TV Pakke får fra årsskiftet masser af nye HD-kanaler, flere kanaler hvor de kan starte live TV forfra og adgang til ungdomskanalen 7’eren og den for fodboldentusiaster attraktive CANAL 8 Sport samt fra maj også adgang til TV 2 FRI. Samtidig stiger prisen med 30 kr. om måneden. Desuden får kunder med Stor TV Pakke – ligesom Waoo!’s kunder med Lille TV Pakke – i løbet af første halvår adgang til den nye DR-kanal for unge, DR3, samt som noget nyt fra årsskiftet tillige adgang til en lang række radiostationer.

Waoo!’s kunder med Lille TV Pakke får udover RTL desuden fra årsskiftet ligesom kunder med Stor TV pakke adgang til TV 2’s regionale 24 timers kanaler i HD. Kunder med Lille TV Pakke vil få en månedlig prisstigning på 10 kr. Prisstigningerne forklares foruden af det bedre programudbud også af stigende betalinger til rettighedshavernes organisationer KODA og Copydan samt af en lovbestemt prisstigning på TV 2.

”Waoo! har mulighed for at satse aggressivt på HD kanaler, fordi vi har meget større kapacitet i vores lynhurtige fiberbredbåndskabler end andre TV-udbydere. Derfor fortsætter vi målrettet udbygningen af vores store udbud af TV i ægte HD-kvalitet, som på grund af den store kapacitet i fiberbredbåndsforbindelserne er markedets bedste,” siger Waoo!’s administrerende direktør, Anders Christjansen.

Waoo! fortsætter udbygningen af de mange muligheder, kunderne har for selv at vælge deres tv-programmer og film med fjernbetjeningen og se dem, når det passer dem. Flere live TV-kanaler får Start Forfra-funktion. Kunderne kan i mange tilfælde også selv vælge et TV-program eller en film med fjernbetjeningen og se det lige, når det passer. Eksempelvis har Waoo!’s kunder med Stor TV Pakke ikke blot adgang til at se TV 2 Film som tv-kanal, men tillige adgang til at vælge filmene fra TV 2 Film’s store on demand-katalog med fjernbetjeningen og se dem, når det passer dem. På den måde har kunderne i løbet af året 200 film til rådighed inkluderet i deres abonnement.

Desuden har alle Waoo!’s TV-kunder mulighed for mod betaling at leje film til hjemmebiografen i Waoo! Bio, lige som de fx kan vælge alt det TV, DR stiller til rådighed på DR NU med fjernbetjeningen og se det i TV-kvalitet lige når det passer dem. Det kan være programmer som TV Avisen, Lille nørd, Bonderøven, Hammerslag eller alle de afsnit af Forbrydelsen III, der er sendt til dato. TV on demand tjenester er inkluderet i både Waoo! Lille og Stor TV Pakke, men udvalget af tjenester varierer.

”Det er en massiv trend, at TV-kunder får flere valgmuligheder. På nettet kommer nye tjenester som Netflix og HBO til. Hos Waoo! øger vi hele tiden de muligheder, vores almindelige TV-kunder har for selv at vælge, hvad de vil se, og det vil vi fortsætte med. Vi gør alt, hvad vi kan, for at give vores kunder større valgfrihed. Det ved vi er et højt ønske for vores kunder, og det en mærkesag for os at imødekomme det ønske,” siger Anders Christjansen.

Netop for at maksimere valgfriheden tilbyder Waoo! også sine kunder Viasats TV pakker, blandt andet Viasats Danmarks-Pakke og Viasats Stor Danmarks-Pakke. Disse pakker prissættes af Viasat med de ændringer, som Viasats øvrige kunder får. Det særlige ved Waoo!’s tilbud er, at Viasats TV pakker leveres med samme udstyr, som Waoo!’s egne TV pakker. Dermed skal Waoo!’s digitale kunder altid have den samme TV boks, uanset hvilken tv-løsning de vælger. Dermed er det også muligt at vælge at have både Waoo!’s TV pakker og Viasats TV pakker på samme tid.

Det store udbud af TV suppleres af en række Ekstra TV Pakker. De kan kombineres med både Waoo! Lille og Stor TV Pakke, så kunder, der fx ønsker ekstra sport, børneprogrammer eller dokumentarprogrammer, kan få de kanaler, de ønsker. Som noget nyt tilbyder Waoo! målrettede pakker til forskellige aldersgrupper, så unge og ældre kan få alle de kanaler, de kender, i forskellige pakker. Vil man som kunde selv sammensætte sine tilvalgskanaler, skal man vælge Frit Valg TV, hvilket betyder at man som kunde kan vælge mellem flere end 80 kanaler til priser mellem 10 og 50 kr. pr. kanal. Man skal minimum købe fire kanaler.

Til hver af husets TV-skærme streamer Waoo! gennem IPTV på TV boks i markedets højeste kvalitet, nemlig i op til 20 Mbit/s for de ægte HD kanalers vedkommende. Selv på en meget stor og krævende fladskærm giver det et knivskarpt billede.

Overblik over Waoo 2013

Nye HD-kanaler hos Waoo
TV 2 Region 24 timer kanaler HD (alle 8 regioner)
Kanal 5 HD
6’eren HD
CANAL8 Sport HD – foråret 2013
CANAL9 HD
dk4 HD
Eurosport HD
Eurosport 2 HD
TNT HD
NRK1 HD
TV 2 FRI HD – maj 2013
Nye TV kanaler hos Waoo Stor TV Pakke  Beskrivelse
CANAL8 SPORT CANAL8 Sport er spækket med indhold som ATP tennis, motorsport, Ultimate Fighting og ikke mindst masser af fodbold fra f.eks. Serie A, Superligaen, Europa League, La Liga og den hollandske Æresdivision.
7’eren På 7?eren vil programmerne blive skræddersyet til alle der elsker et godt grin og vil sende både klassiske og nye sitcoms, film og satire-serier.
UPTOWN Classic Uptown Classic spiller den mest populære klassiske musik og opera døgnet rundt.
TV 2 FRI- maj 2013 TV 2 FRI lanceres i maj 2013. Danmarks første fritids- og friluftskanal med fokus på have, hobby, mad, gør-det-selv, bolig, vejr og meget mere.
Kanaler der udgår af Stor TV Pakke hos Waoo
Showtime
Star!
TV on demand inkluderet i Waoo! Stor TV Pakke (TV arkiv via fjernbetjeningen)
Cartoon Networks on demand Episoder fra Ben10, Chowder, Flapjack, Jimmys skøre verden og mange flere.
Boomerang on demand Det er her alle aldre kan se og gense klassikere som Scooby-Doo, Tom & Jerry og Garfield.
DR NU Med TV on demand fra Waoo! kan du se og gense DR’s programmer i helt op til en måned efter, de er blevet sendt på TV.
TV 2 Film Inkluderet i dit abonnement, har du 200 film over året, som du selv kan udvælge og se når det passer dig i on demand kataloget fra TV 2 Film
TV on demand tjenester der udgår af Stor TV Pakke hos Waoo
CNN
TCM
Adult Swim
Ny TV kanal Waoo Lille TV Pakke Beskrivelse
RTL RTL er en tysk kanal med fokus på film, underholdende serier, shows og quizzer. Kanalen sender døgnet rundt.
Nye HD kanaler
TV 2 Region 24 timer kanaler HD (alle 8 regioner)
  

 

TV on demand inkluderet i Waoo! Lille TV Pakke (TV arkiv via fjernbetjeningen)
DR NU Med TV on demand fra DR NU kan du se og gense DR’s programmer i helt op til en måned efter, de er blevet sendt på TV.

Kilde: Waoo

I samme kategori

Back to top button