Waoo

Waoo! priser og kanalnyt 2016

waoo-logoFiberselskabernes fællesleverandør Waoo! justerer priserne på TV-pakkerne fra årsskiftet. Der er tale om stigninger på mellem 10 og 30 kr. om måneden afhængig af, hvilken TV-pakke man har. Prisændringerne sker som følge af den generelle prisudvikling fra rettighedshaverne og indholdsleverandørerne. Samtidig kommer Waoo! også med en række forbedringer på flere fronter til TV-kunderne.

TV3 og TV3 Puls er kommet for at blive
Den væsentligste indholdsmæssige ændring er, at Waoo! fremover fast har TV3 og TV3 Puls med i sine tre største pakker til privatkunder.

”Vi fik allerede i sommer mulighed for at tilbyde de to Viasat-kanaler, TV3 og TV3 Puls, til vores privatkunder. Det var et vigtigt skridt imod at udligne forskellen til vores foreningsprodukter og til vores øvrige konkurrenter på markedet. Kunderne har været umådeligt glade for kanalerne de første seks måneder, så vi har valgt at fortsætte med de to kanaler i vores tre største pakker,” siger administrerende direktør i Waoo!, Jørgen Stensgaard.

Derudover er der godt nyt for børnefamilierne. Disneys tre populære børnekanaler Disney Channel, Disney XD og Disney Junior bliver nemlig fra nytåret tilføjet til Waoo!’s TV-arkiv, Start Forfra og til Waoo! Web TV, som man også kan tage med ud af huset, så yndlingsprogrammerne bedre kan passes ind mellem lektier og leg.

Waoo! skruer op for HD på den populære kanal TV 2 News, og til musiknyderne bliver der skruet op for kvaliteten på de to danske musikkanaler fra Uptown, som fremover bliver sendt i HD-kvalitet og Uptown Classic, der får 5.1 Dolby Surround Sound – og som en lille julegave vil Uptown Xmas spille julens soundtrack fra den 12. november til den 31. december 2015.

I den mere nicheprægede kategori introducerer Waoo! desuden Frit Valg Kanalen Deutsches Musik Fernsehen, der vil tilfredsstille det stigende publikum for tysk slagermusik.

Waoo! Web TV bliver tilgængelig på Android-enheder 

Waoo! arbejder løbende på at forbedre både kvalitet og adgang til TV-produkterne, og i starten af året vil selskabet åbne op for, at kunderne kan benytte Waoo! Web TV på en række tablets med Android-styresystem.

”Android-platformen har været stærkt efterspurgt blandt TV-kunderne, og vi arbejder derfor hårdt på at introducere denne service til dem hurtigst muligt. Vi ville gerne have haft det på gaden før, men understøttelse af Android er et led i lanceringen af en række services til vores kunder, hvor Web TV ud af hjemmet, et nyt TV-arkiv og Start Forfra på en lang række kanaler, som vi introducerede tidligere i år, har været efterspurgt af endnu flere. Nu er Android så ved at være klar, og vi forventer at kunne lancere det i starten af 2016,” siger Jørgen Stensgaard og understreger, at der er flere opdateringer på kalenderen i det kommende år.

”Vi vil blive ved med at udvikle og udnytte fiberbredbåndskapaciteten til at levere TV-signalerne ukomprimerede og i bedst mulige kvalitet, og vi forventer, at 4K vil blive en rigtig vigtig faktor. Og mens vi udvider både net, kapacitet og produktpallet, servicerer vi jo også stadig alle dem, der er afhængige af de analoge signaler,” siger han.

Alle TV-kunder vil modtage et varslingsbrev fra det lokale fibernetselskab, de får Waoo! gennem, med information om ændringer i indhold og priser fra januar 2016.

Prisændringer Waoo 2016

–  Anførte prisstigninger er vejledende listepriser

TV-pakker til privatkunder pr. 1. januar 2016

 • Waoo! Mini TV-pakke stiger IKKE
 • Waoo! Lille TV-pakke stiger med 20,- pr. måned
 • Waoo! Favorit TV-pakke stiger med 20,- pr. måned
 • Waoo! Stor TV-pakke stiger med 30,- pr. måned.

TV-pakker til foreningskunder pr. 1. januar 2016

 • Waoo! Forening Grundpakke stiger med 10,- pr. måned
 • Waoo! Forening Mellempakke stiger med 20,- pr. måned.
 • Waoo! Forening Fuldpakke stiger med 30,- pr. måned

Waoo!’s Frit Valg Pakker pr. 1. Januar

 • M Pakke – stiger med 31,- pr. måned
 • TV2 Pakke – stiger med 11,- pr. måned
 • Stor SportsPakke – stiger med 11,- pr. måned
 • Discovery Ekstra* – stiger med 5,- pr. måned
 • SBS* – stiger med 11,- pr. måned
 • BBC Pakke – falder med 9,- pr. måned

Følgende af Waoo!’s Frit Valg Kanaler stiger pr. 1. januar

 • TV2 Zulu – stiger med 10,- pr. måned
 • TV2 News – stiger med 10,- pr. måned
  * Disse pakker er ikke længere mulige at tilkøbe. Prisreguleringerne gælder derfor kun eksisterende kunder.

For et komplet overblik over priser, indhold i TV-pakker og Frit Valg Kanaler henvises til waoo.dk/tv og http://www.waoo.dk/tv/kanalændringer

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close