Waoo

Waoo og TDC NET i stor aftale: Udvider dækningen på Sjælland i nyt partnerskab

Over en halv million husstande får nu mulighed for at vælge Waoo. En ny aftale med TDC NET, som bringer Waoo internet og TV fordelt i hele Danmark – med en overvægt i Hovedstadsregionen. Det betyder samtidig, at udfordreren Waoo runder 2,4 millioner husstande i hele landet. Det bringer branchens tredje største tv- og internetselskab tættere på dets mål om at blive landsdækkende.

Med kun få områder tilbage for at opnå fuld dækning i Danmark, er Waoo godt på vej til at realisere visionen om at farve hele Danmark orange. Administrerende direktør Brian Lønroth fortæller, at målet om at blive landsdækkende er første skridt i at sikre de danske forbrugere konkurrencedygtigt internet via fiber og tv, hvor vi investerer massivt i produktudviklingen, baseret på kundernes feedback og internationale trends.

“Partnerskabet med TDC NET er et stort skridt på vores mission om at give alle danskere mulighed for at vælge pålideligt tv og internet til konkurrencedygtige priser. Der er mere end nogensinde brug for Waoo som udfordreren på markedet. Vi er kendt for at sætte kunden i fokus – ikke blot af navn, men af gavn,” siger Brian Lønroth, administrerende direktør hos Waoo og fortsætter:

”Det er en enorm drivkraft for os konstant at holde os selv og ikke mindst branchen på tæerne, og Waoo er kåret af kunderne som Danmarks bedste internetselskab tolv år i træk via den uafhængige virksomhed Loyality Group. I takt med, at Waoo bliver tilgængelig for endnu flere danskere, bliver den vision blot endnu vigtigere. Vi vil vise danskerne, præcis hvad de bør kunne forvente. Derfor er vi også stolte af at være den eneste tv- og internetudbyder med en Trustpilotscore på 4,8 ud af 5.”

Waoo: Vigtig aftale med TDC NET

”Hos TDC NET er vi glade for at kunne byde Waoo velkommen på vores stærke fibernetværk, og vi ser meget frem til samarbejdet. Vi er stolte af, at Waoo vælger os og ser det som bevis på, at vi leverer forbindelser af højeste kvalitet. Waoos kunder kan se frem til lynhurtig adgang og høj stabilitet, når de vil tilgå de internet- og tvprodukter, som Waoo tilbyder, siger TDC NET’s kommerciel direktør, Robert Dogonowski og fortsætter:

”År for år fortsætter vi med at udbygge vores fibernet og giver stadig flere husstande muligheden for at tilslutte sig TDC NETs netværk. Sidste år kunne næsten 100.000 flere husstande koble sig på vores lynhurtige datamotorvej, og planerne er lige så ambitiøse for 2024 og årene frem. Med Waoo får vi en samarbejdpartner, der kan være med til at sikre øget aktivering og brug af den infrastruktur, vi bygger.”

Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button