Waoo

Waoo lancerer bredbånd med 1 Gbit/s

Hastigheden på Waoo hurtigste forbindelse fordobles, så kunder med Waoo Fiber Full får gigabit-forbindelse til internettet.

Opgraderingen betyder, at kunder med den hurtigste forbindelse kan glæde sig til hastigheder på op til 1 Gbit/s både ved up- og download. Der er altså ikke forskel på hastigheden, uanset om man sender eller modtager data.

”Med Waoo Fiber Full får man som privatkunde det bedste, markedet kan tilbyde inden for bredbåndsforbindelser. Der er rigeligt med kapacitet til, at selv de største familier kan bruge løs af internettet uden at være nervøs for, om computerspil, film eller TV begynder at hakke,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Med i købet af Waoo Fiber Full får kunderne bl.a. sikkerhedspakke, 100 GB online harddisk, udvidet installation, Waoo Smart WiFi mv.

Prisen for en 1 Gbit/s forbindelse er 489 kr. pr. måned. I første omgang er det kun nye kunder, der får adgang til den nye tophastighed. For eksisterende kunder med Waoo Fiber Full sker opgraderingen i løbet af efteråret og vil medføre en prisstigning på 20 kr. pr. måned.

Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button