Waoo lancerer bredbånd med 1 Gbit/s

| tirsdag 03. sep, 2019 08:06 | opdateret 04. sep, 2019 kl. 8:29 | 4 Kommentarer
Waoo 1 gbit

Hastigheden på Waoo hurtigste forbindelse fordobles, så kunder med Waoo Fiber Full får gigabit-forbindelse til internettet.

Opgraderingen betyder, at kunder med den hurtigste forbindelse kan glæde sig til hastigheder på op til 1 Gbit/s både ved up- og download. Der er altså ikke forskel på hastigheden, uanset om man sender eller modtager data.

”Med Waoo Fiber Full får man som privatkunde det bedste, markedet kan tilbyde inden for bredbåndsforbindelser. Der er rigeligt med kapacitet til, at selv de største familier kan bruge løs af internettet uden at være nervøs for, om computerspil, film eller TV begynder at hakke,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Med i købet af Waoo Fiber Full får kunderne bl.a. sikkerhedspakke, 100 GB online harddisk, udvidet installation, Waoo Smart WiFi mv.

Prisen for en 1 Gbit/s forbindelse er 489 kr. pr. måned. I første omgang er det kun nye kunder, der får adgang til den nye tophastighed. For eksisterende kunder med Waoo Fiber Full sker opgraderingen i løbet af efteråret og vil medføre en prisstigning på 20 kr. pr. måned.

Kilde: Waoo presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: Waoo

4
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
2 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om

Er 1 Gbit/s hastighedsrekord?

https://gigabit.dk/ Har 5 Gbit/s ?

Per M

Op til nu har Waoo kun ville spise folk af med en max 400 Mbit forbindelse til en sindssyg overpris, sammenlignet med andre udbydere af fiber.

En grund til at der også var for lidt interesserede i vores boligområde, da vores grundejerforening i 2018 havde været så dumme kun at vælge en udbyder af dem, da de undersøgte muglighederne for etablering af fiber i vores boligkvarter.

Anders

Tele Greenland øgede i mandags 30/2 forbindelsen til 30/5. Det er den hurtigste forbindelse vi har adgang til i Grønland, og koster 1.199 kr/måned

frankm

Det er en stigning i upload på 150%. Det er da ikke noget at brokke sig over.