Waoo

Waoo-kunder får mere personlig indgang til tv-oplevelser

Tv-kunder hos fiberselskabet Waoo kan se frem til en mere personlig brugerflade med forslag og anbefalinger, der afspejler såvel kundens tv-vaner som tv-pakkens indhold.

Den nye brugerflade får premiere på mandag 24. juni, hvor Mit Waoo TV vil dukke op, når kunderne tænder for TV-boksen. Mit Waoo TV vil præsentere forslag til tv-oplevelser baseret på kundens egne optagelser i Cloud Record, udsendelser på flow TV, TV Arkiv og nye titler i fx Waoo Bio og FilmFavoritter.

”TV-forbruget får en mere og mere individuel karakter, og det er det, vi gerne vil understøtte. Mit Waoo TV er vores første skridt i retning af at samle, anbefale og fremhæve indhold, der retter sig mod at inspirere den enkelte kunde,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Samtidig med lanceringen af Mit Waoo TV, introducerer Waoo også en ny arkiv-funktion med adgang til de seneste syv dages udsendelser på flow-tv. Arkivet vil være opdelt i kategorier, så det bliver nemmere at finde frem til f.eks. nyhedsudsendelser, sport og film.

Mit Waoo TV vil fra begyndelsen være tilgængelig på TV Boks (version 7410) og på web og app til mobil og tablet. Den nye arkiv-funktion vil i første omgang kun være tilgængelig på TV Boks, og lanceres på web og app efter sommerferien. Begge tjenester lanceres senere på året også på Apple TV.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button