Waoo

WAOO klar med WiFi 6 fra efteråret

I efteråret er Waoo klar til at tilbyde sine kunder en ny generation access points, der overholder den nye WiFi 6-standard. WiFi 6 er hurtigere, rækker længere og er mere stabilt end det WiFi 5-udstyr, som står i mange hjem i dag.

”Uanset om det er far, der skal se Champions League fodbold, mor der skal lytte til podcast eller ungerne, der skal høre musik, game og hænge ud med vennerne på WhatsApp, vil WiFi 6 sikre en endnu bedre oplevelse – uden forstyrrelser, afbrydelser og sure opstød. Det er et kæmpe spring for trådløst bredbånd,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

En af de mest markante forbedringer er, at WiFi 6 kan håndtere otte forskellige enheder samtidig. Det er dobbelt så mange som WiFi 5, og betyder i praksis mindre ’kø-kørsel’ på husets WiFi. Med trådløse printere, smartphones, computer, iPad, fladskærme og måske belysning, køleskab og alarmsystemer osv. kan der hurtigt blive kamp om pladsen på hjemmets WiFi.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Netop smart homes med overvågning af klimaanlæg, hårde hvidevarer, dørlåse, belysning osv. via nettet er et af de områder, der er taget særligt hensyn til med udviklingen af WiFi 6. Når der kommer mange flere små enheder på WiFi-nettet, stiger behovet for at prioritere og styre kommunikationen med enhederne, og det er noget af det, WiFi 6 kan. Læg dertil hurtigere svartider, højere kapacitet, stærkere kryptering, tidsstyring m.v.

”Vores nuværende løsning, Waoo Smart WiFi, er baseret på WiFi 5, og den er tidligere kåret som verdens bedste løsning for private. Det er stadig et fremragende produkt, som mange fint kan nøjes med, men vores mål har altid været at hjælpe vores kunder til at udnytte fiberens høje kapacitet til fulde. Derfor er det naturligt, at vi vil være blandt de første til at tilbyde en ny teknologi som WiFi 6,” siger Jørgen Stensgaard.

På hardwaresiden er WiFi 6-udstyr hastigt på vej i markedet, og bl.a. iPhone 11 og Samsung S10 understøtter den nye standard. Det forventes også, at kommende nye spilkonsoller ser i retningen af WiFi 6 for endnu bedre gaming oplevelser.

Kilde: Waoo presse

I samme kategori

Back to top button