Waoo

WAOO har for syvende år Danmarks bedste internet

Internet med hastighedsgaranti er med til at sikre Waoo titlen som Danmarks bedste internet for syvende gang. Internetbranchen er den ene af kun to brancher, hvor samme virksomhed år efter år har vundet prisen for de mest loyale kunder.

For syvende år i træk – lige så længe som det er blevet målt – kan internetudbyderen Waoo notere sig markedets mest tilfredse kunder. Konsulenthuset Loyalty Group har netop offentliggjort sin årlige sammenligning af internetmarkedet, og her kommer Waoo igen ud som en sikker vinder.

”Det er en fantastisk ære at blive kåret med titlen ’Danmarks bedste internet’, fordi det ikke bare handler om, at vi teknisk set har et godt produkt. Det betyder, at vi har de gladeste og mest loyale kunder på markedet, og det er det vigtigste for os,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Loyalty Groups undersøgelse er blevet gennemført hvert år siden 2012, og hver gang med Waoo som nummer et. I undersøgelsen bliver ca. 3.600 internetkunder bedt om at vurdere deres internetudbyder på 15 forskellige områder som f.eks. kvalitet, stabilitet, image, service m.m. Udbyderen med den bedste overordnede loyalitet kåres som landets bedste.

”Det er ikke ét bestemt forhold, der er afgørende for kundernes vurderinger, men det er indlysende, at hvis ikke selve grundproduktet er i orden og fungerer som det skal, kan det smitte negativt af på vurderingerne af andre områder. Af de brancher vi undersøger, er internet- og bankbranchen de eneste, hvor samme udbyder har vundet i samtlige år,” siger Mikkel Korntved, adm. direktør og senior partner i Loyalty Group.

Waoos direktør lægger vægt på, at det er den samlede kundeoplevelse, der skaber loyale kunder.

”Jeg er ikke i tvivl om, at vores fibernet med hastighedsgaranti spiller en stor rolle i kundernes bedømmelse, men hvis ikke vi leverer kvalitet på alle andre områder også, kunne vi ikke vinde og slet ikke syv år i træk. Det er en præstation, som alle medarbejdere i Waoo har andel i,” siger Jørgen Stensgaard.

Kilde: WAOO Pressemeddelelse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button